Keuken op maat Asten Op maat gemaakte keuken Asten

Ervaar het verschil bij Vogels Keukens. Maak je droomkeuken waar, zonder enige miscommunicatie, maar duidelijk en betrouwbaar. Ervaar het verschil in nette afwerking en de montage van jouw nieuwe keuken, tot op de millimeter perfect geplaatst. Vogels Keukens zorgt voor een langdurige waardevermeerdering van je woning in Asten!

Meer lezen Kom in contact met ons

‘De klokken uit Asten, bewaken de tijd’

Asten, oftewel Aáste, op zijn Brabants, is onder andere bekend als klokkendorp, door de grootste klokkengieterij in de wereld te zijn. De klok van de Notre Dame, is zelfs gegoten in Asten!
Tijd speelt altijd een rol, vinden wij van Vogels Keukens.
Heb je bijvoorbeeld wel eens stil gestaan, hoe oud de huidige keuken eigenlijk alweer is? Niet schrikken, de tijd gaat sneller dan je denkt. Voldoen de keukenapparatuur nog aan de strenge energiezuinige eisen, zoals nu worden verwacht?
Wil je informatie over een nieuwe, exclusieve keuken in Asten, waarbij er nog echt tijd wordt genomen voor advies en het leveren van kwaliteitskeukens?

Welkom bij Vogels Keukens in Asten

Wij plaatsen in heel het zuiden van Nederland onze keukens. We komen regelmatig en graag in Asten.
Voor ons is tijd een begrip. Als je een nieuwe keuken wil aanschaffen, dan is dit geen kwestie van haasten en tijd, maar van goed advies vanaf het ontwerp tot en met de montage, waardoor de kwaliteit gewaarborgd is.
Wij zijn vader en zoon Vogels en hebben een klein familiebedrijf, waarin we complete, luxe keukens leveren en monteren. We hebben ruim 25 jaar ervaring in de keukenbranche, daarnaast is Vogels Keukens, onderdeel van Vogels interieurbouw. Deze combinatie klopt als een klok met rechte wijzers. Wie heeft nog de ervaring bij de aanschaf van een nieuwe keuken, vanaf ontwerp tot en met montage, met dezelfde vaklieden te maken te hebben? Wij kennen de klant en de keuken! Onze exclusieve keukens, de betrokkenheid en het vakmanschap, worden door onze klanten ontzettend gewaardeerd. We zijn goed bereikbaar en kunnen je snel van antwoord voorzien, als er vragen zijn.

Duurzaam en design

Overweeg je een nieuwe keuken aan te schaffen, dan is duurzaamheid een belangrijke factor. Een keuken dient jarenlang mee te gaan en intensief gebruikt te worden. Hoogwaardige materialen mogen niet ontbreken.
Bij Vogels Keukens kun je terecht voor verschillende keukens, zoals: Moderne keukens, luxe keukens, industriële keukens, houten- of klassieke keukens, landelijke keukens, er is genoeg aanbod.
Energiezuinige, A- merken, keukenapparatuur, geven je nieuwe keuken de luxe en gebruiksgemakken, die je verdient.
Betrouwbaarheid en duurzaamheid zijn ontzettend belangrijk. Vogels Keukens verkoopt topmerken als: Bora, Gaggenau, Miele, Siemens, Bosch en Atag. Wij adviseren je graag.
Een complete, nieuwe keuken, vraagt om een mooi totaalplaatje. De keukenfronten, keukenbladen en trendy keukenaccessoires, maken je keuken prachtig om te zien. Laat je daarin verrassen door ons grote aanbod. Kies de keuken die past bij je woning en wensen.
Wij begrijpen de grote investering bij de aanschaf van een complete, nieuwe keuken. Daarom is het belangrijk om je goed te laten informeren. Laten we samen kijken, kom gerust eens vrijblijvend bij ons langs.
Elke ruimte is verschillend, elke keuken heeft zijn eigen charmes, maar welke past in jouw woning in Asten?

‘Een keuken die niemand heeft van Vogels!’

De keuken is een groot en belangrijk woongedeelte van iedere woning. Een luxe keuken is een stralend middelpunt. Samen koken en genieten met vrienden en familie, dat begint met een mooie, luxe en gebruiksvriendelijke keuken, die ook nog eens duurzaam is.

Vogels keukens, voor echt maatwerk

We nemen je graag mee in de wereld van keukens, waarin nog vakmanschap en ambacht mogelijk is.
Wij weten, dat de keuze voor een bepaald type keuken, vaak net een element heeft, die je iets anders wil zien. Bij een standaard keuken uit de fabriek, is dit niet altijd mogelijk. Gelukkig kunnen wij dat wel!
Wij hebben onze eigen werkplaats in Helmond- Bouwhuis. Als de keuken binnen is, gaan wij aan de slag om maatwerk te leveren, zoals we hebben afgesproken. Kom bij ons langs en laten we samen kijken waar de mogelijkheden liggen. NEE, is bij ons stilstaan, JA is vooruitgang. Daar ga jij toch graag in mee, als je in Asten woont!

Wij zijn gevestigd in Helmond-Brouwhuis, slechts een kwartiertje vanaf Asten.

Ervaar het verschil bij Vogels Keukens. Maak je droomkeuken waar, zonder enige miscommunicatie, maar duidelijk en betrouwbaar. Ervaar het verschil in nette afwerking en de montage van jouw nieuwe keuken, tot op de millimeter perfect geplaatst.
Vogels Keukens zorgt voor een langdurige waardevermeerdering van je woning in Asten!

Neem je ideeën mee, of laat je door ons volledig inspireren.

Wees welkom!
Houdoe!

Ook een maatwerk keuken? Start nu jouw keukenproject hier

Ik wil meer weten

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak

Maak een afspraak en kom langs bij ons op kantoor om alle mogelijkheden voor het op maat maken van jouw keuken te bespreken. In overleg met jou komen we tot een advies dat we kunnen uitwerken tot de droomkeuken zoals jij hem in gedachten hebt.

0492 84 96 84 info@vogelskeukens.nl
  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring