Keuken op maat Breda Op maat gemaakte keuken Breda

Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in de keukenbranche. Verkopen van keukens, is bij ons niet alleen een mooi praatje. Je kunt bij ons een professioneel advies verwachten. Tevreden zijn we pas, als jouw droomkeuken tot in detail en precies passend, is gemonteerd en je nog jarenlang kunt genieten.

Meer lezen Kom in contact met ons

Bourgondisch genieten met Vogels Keukens in Breda

Breda, de bourgondische stad, in het mooie Noord-Brabant. Breda staat negende op de ranglijst van grootste steden in Nederland. Een stad waar je, zeker als inwoner, trots op mag zijn.

Wij van Vogels keukens, gaan even door op het bourgondische gedeelte. Een echte Bourgondiër, leeft voor lekker eten en drinken. Daarom past Breda, uitstekend bij Vogels Keukens. Een levensgenieter heeft een keuken nodig, die waarmaakt, waar je voor staat. En “achter staat”, want er is genoeg keus in aanrechtbladen, kookplaten, keukenfronten, keukenkranen en alles wat bij een nieuwe keuken hoort.

Een keuken is bij ons niet zomaar een werkblad en een paar kastjes. Een keuken is een heel belangrijk onderdeel van je huis. Deze dient en verdient daarom een prachtige uitstraling, functionaliteit en kwaliteit.

Kwaliteit en duurzaam

Wij, Vogels Keukens, vinden dat deze twee hand in hand gaan bij de aanschaf van een keuken. Kwaliteit en duurzaamheid, staan bij ons hoog in het vaandel. Ons assortiment is daar ook op gericht.

Een investering in een nieuwe keuken, is een uitgave, die je terug hoort te verdienen in gebruik en genieten voor een hele lange tijd. Een exclusieve keuken, met kwaliteit in A-merken en luxe, is daar onlosmakelijk mee verbonden.

Vogels Keukens heeft een breed assortiment in topmerken keukenapparatuur. Denk hierbij aan: Bosch, Atag, Gaggenau en Miele.

 

Een vorstelijke keuken als Brabander in Nassaustad, Breda!

Begin bij het ontwerp

Laten we eerst eens rustig samen kijken, naar je wensen en ideeën. Welke ruimte is er, welke smaak heeft je voorkeur. Houd je bijvoorbeeld van industriële keukens, moderne keukens, landelijk, greeploos, of houten keukens? We laten het je smaken. We houden ons, net als jij, niet persé vast aan een bepaald ontwerp uit de fabriek. Dit kan wel hoor, maar hoe mooi is het, als je hierin kunt combineren en je eigen unieke keuken krijgt.

Daar staat Vogels Keukens voor en maakt ons uniek.

Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in de keukenbranche. Verkopen van keukens, is bij ons niet alleen een mooi praatje. Je kunt bij ons een professioneel advies verwachten. Tevreden zijn we pas, als jouw droomkeukentot in detail en precies passend, is gemonteerd en je nog jarenlang kunt genieten.

Vakkundige expertise

Onze vestiging is in Helmond-Brouwhuis. Wij leveren onze keukens in heel Zuid-Nederland. Breda hoort daar helemaal bij. Bouwtechnisch voeren we onze expertise, net als Vogels- interieurbouw, tot in precieze uit. In onze werkplaats, kunnen wij daarom uw keuken desgewenst aanpassen naar uw eigen wensen.

Wie zijn wij

Wij zijn Henri en Barrie, vader en zoon, keukenspecialisten met een grote passie voor ons familiebedrijf, waarin persoonlijke aandacht nog centraal staat. Waarin je nog, gedurende het hele proces van ontwerp tot afwerking van jouw keuken, alle vragen mag stellen en snel en duidelijk antwoord ontvangt. We staan open voor ideeën en denken met je mee in mogelijkheden. Vakmanschap is een breed begrip. Van keukenontwerp tot assortiment, begrijpen wij waar het om gaat.

Kies jij voor persoonlijk en vakkundig bij de aanschaf van je nieuwe keuken? Dan wordt jouw exclusieve keuken een feit bij Vogels Keukens!

Welkom

Wij nodigen je van harte uit, met al je ideeën en wensen. Wij houden wel van een uitdaging!

Ook een maatwerk keuken? Start nu jouw keukenproject hier

Ik wil meer weten

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak

Maak een afspraak en kom langs bij ons op kantoor om alle mogelijkheden voor het op maat maken van jouw keuken te bespreken. In overleg met jou komen we tot een advies dat we kunnen uitwerken tot de droomkeuken zoals jij hem in gedachten hebt.

0492 84 96 84 info@vogelskeukens.nl
  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring