Keuken op maat Deurne Op maat gemaakte keuken Deurne

Vogels Keukens kent ook letterlijk geen afstand. Wij leveren in heel Zuid-Nederland en zelfs daarbuiten. Wij komen graag naar het mooie Deurne om jouw droomkeuken waar te maken.

Meer lezen Kom in contact met ons

Je eigen keuken als tweede natuur in Deurne!

De natuur van de Peel is oogstrelend mooi. Deurne in ons mooie Brabant, kent maar al te goed deze eigenheid die iedereen op zijn eigen wijze ervaart. Koken en genieten, doet ook ieder mens op eigen wijze. Dat mag best uniek zijn. Daar hoort een KEUKEN bij, die jou de vrijheid geeft om optimaal te kunnen leven en genieten in jouw huis.

Vogels Keukens maakt dit werkelijkheid!

Niets is standaard, ook een keuken dient zich aan te passen aan de ruimte, hoe groot of klein deze ook is. Hier is maatwerk voor nodig. Vogels Keukens heeft al 25 jaar ervaring in de keukenbranche. Wij hebben de expertise in huis en zijn gespecialiseerd in exclusieve keukens. In onze eigen werkplaats leveren wij vakmanschap, wij kunnen de nieuwe keuken, aanpassen zoals jij wenst.

Keukens zijn het hart van de gezelligheid in huis. Hier wordt gekookt, gepraat en genoten van heerlijk eten en van elkaar. Wij weten als vader en zoon met ons familiebedrijf Vogels Keukens, als geen ander wat de waarde is van waardering en kwaliteit. Dat is onze kracht en onderscheidend vermogen als ervaren keukenspecialisten.

Een keuken van ontwerp tot eindresultaat

Vogels Keukens, is onderdeel van Vogels-interieurbouw. Vanuit onze vestiging in Helmond-Brouwhuis, begint de betrokkenheid in het realiseren van jouw keuken. Een keuken moet passen! Dat is onze missie. Een keuken moet voldoen aan alle eisen en aan jouw wensen. Wij staan vanaf idee tot en met het eindresultaat voor je klaar.

Een keukenontwerp kan bij ons altijd speciaal. Stel je voor: Je hebt een aantal standaard-keukens gezien, maar elke keuken apart van elkaar, had net dat ene speciale detail, wat er voor jou uitsprong. Wat is er dan fijner om standaard los te laten en in mogelijkheden verder te kunnen met Vogels Keukens. Alleen op deze manier ontstaat jouw unieke keuken, die wij samen met jou samenstellen. Bij ons dus geen standaard nee, maar JA, voor jouw ideale, complete keuken. Een keuken koop je voor jaren. Het is ontzettend belangrijk om deze helemaal passend bij je huis, of appartement te integreren. Luxe en kwaliteit is niet alleen uitstraling, maar hoort in materiaal tot in de kleinste elementen te zijn doorgevoerd. Zo geniet je lang en duurzaam van jouw droomkeuken.

“Het eindresultaat is tot op de millimeter perfect!”

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn betrokken in het hele proces, vanaf het idee tot het plaatsen de keuken. Wij houden van vlotte en directe bereikbaarheid. Als kleinschalig familiebedrijf, kunnen wij je snel en persoonlijk te woord staan en vragen beantwoorden.

Vogels Keukens kent ook letterlijk geen afstand. Wij leveren in heel Zuid-Nederland en zelfs daarbuiten. Wij komen graag naar het mooie Deurne om jouw droomkeuken waar te maken.

Keukeninspiratie

De keukenbranche heeft een grote diversiteit in stijlen. Er komt heel wat kijken bij het samenstellen van een complete keuken. Aan alles moet gedacht worden. Het is belangrijk om de tijd te nemen en de juiste keuze te maken. Een keuken moet praktisch zijn, keukenapparatuur bevatten die je nodig hebt en ook zuinig in verbruik zijn. Alle details moeten kloppen. De keuken moet jouw kasteeldomein worden, zoals de stad Deurneals geen ander uitstraalt.

Aanbod

Vogels Keukens heeft een groot aanbod in keukens met diverse keukenstijlen:

Moderne keukens/ industriële keukens/ luxe keukens/ houten keukens/ landelijke en klassieke keukens. Voor elke type keuken kunnen wij maatwerk bieden. Jij bepaalt de samenstelling. Misschien heb je al ideeën over fronten, keukenapparatuur, kastsystemen, keukenkranen, afzuigsystemen, handgrepen, of juist greeploos. Er is genoeg aanbod. Ook aan bijpassende accessoires wordt gedacht.

Persoonlijk en vakmanschap

Het leven is soms zo eenvoudig, de keuze voor een keuken ook. Wij denken namelijk met je mee!

De koffie pruttelt, wees welkom!
Wij willen je graag kennis laten maken met ons onderscheidend vermogen in kwalitatief hoogstaande kennis en materialen. Nog veel meer zijn we geïnteresseerd in jouw wensen voor je nieuwe keuken!

Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je inspireren!

 

 

Ook een maatwerk keuken? Start nu jouw keukenproject hier

Ik wil meer weten

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak

Maak een afspraak en kom langs bij ons op kantoor om alle mogelijkheden voor het op maat maken van jouw keuken te bespreken. In overleg met jou komen we tot een advies dat we kunnen uitwerken tot de droomkeuken zoals jij hem in gedachten hebt.

0492 84 96 84 info@vogelskeukens.nl
  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring