Keuken op maat Nuenen Op maat gemaakte keuken Nuenen

Bij Vogels Keukens ben je verzekerd van een gedegen advies, van keukenontwerp tot en met montage van de complete keuken. Geen wirwar van verschillende medewerkers vanaf de verkoop tot montage. Wij zijn samen van begin tot eind betrokken bij de aanschaf van je nieuwe keuken. Spreekt jou dit aan als inwoner van Nuenen?

Meer lezen Kom in contact met ons

Vogels Keukens in inspirerend Nuenen

Nuenen is het dorp, waar Vincent van Gogh zijn inspiratie vond.

Inspiratie hebben wij van Vogels Keukens elke dag. We schilderen dan niet, maar we maken wel jouw droomkeuken waar, met een hoog kwaliteitsgehalte als eyecatcher in je huis.

Het blijft niet bij alleen schoonheid natuurlijk. Een keuken moet tegen dagelijks intensief gebruik kunnen. Duurzame materialenen keukenapparatuur die gebruiksvriendelijk en laag zijn in energieverbruik, zijn onmisbaar. Gelukkig zijn wij als keukenspecialist, een grote inspiratiebron en kunnen je van professioneel advies voorzien.

Waarom Vogels Keukens in Nuenen?

In ons land lopen de spreekwoordelijke gootstenen over van grote keukenzaken. Op zich niets mis mee, maar gelukkig zijn wij anders. Omdat we een klein familiebedrijf zijn, ervaar je nog betrokkenheid en persoonlijk advies van ontwerp tot montage bij je thuis. In de snelle wereld waarin we leven, kan dit echt een verademing zijn. Onze lijnen zijn kort, we kennen de klanten, hun wensen en ontwerp, dus ook helemaal hun keuken. Dit voelt vertrouwd.

Wij zijn vader en zoon Vogels en keukenexpert. We hebben daarnaast ook de expertise in interieurbouw. Vogels interieurbouw is namelijk onderdeel van Vogels Keukens. Onze vestiging en werkplaats vind je in Helmond-Brouwhuis. We leveren en monteren in heel Zuid-Nederland onze keukens. Wij komen dus graag naar het mooie Nuenen.

Exclusieve keukens

Vogels keukens heeft een breed aanbod in keukens. Wil je een moderne keuken, een landelijke keuken, luxe keuken, greeploze keuken, een houten– of juist een industriële keuken? Er is volop keus en wij volgen trends op de voet. Bij ons koop je kwalitatieve A-merken keukenapparatuur zoals onder andere: Gaggenau, Bosch, Atag, en Miele. Vogels keukens maakt jouw keuken uniek. Indien gewenst, kunnen we de nieuwe keuken aanpassen aan specifieke wensen. We zijn vakbekwaam en maken jouw keuken tot op de millimeter passend in de ruimte van je huis in Nuenen. De afwerking gebeurt door ons net zo secuur. Ook voor keukenaccessoires kun je bij ons terecht. Maak je keuken uniek en helemaal compleet door Vogels Keukens!

Ontwerp en uniek design

Een keukenontwerp heeft ervaren expertise en inzicht nodig.  Met ruim 25 jaar ervaring in de keukenbranche, kun je dit gerust aan ons overlaten.

Als klein familiebedrijf, met groots resultaat, kun je in alle rust je ideeën met ons doornemen. We nemen daar goed de tijd voor. Door de mogelijkheden stijlen te combineren, kan er een ontwerp en keuken ontstaan, die niemand heeft.  Functionaliteit en schoonheid hebben toch beide de X-factor.

Persoonlijke aandacht voor jouw droomkeuken

Daar staan we voor! Een keuken heeft vanaf het idee tot aan montage aandacht nodig. Tenslotte is een keuken een behoorlijke investering je huis en geeft je huis waarde. Alleen al de keuze voor keukenbladen en keukenfronten, hebben veel invloed op de uitstraling. Heb je ruimte voor een kookeiland? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

“Wij maken een keuken passend in elke ruimte”

Vogels Keukens maakt het verschil. Met passie en expertise, zijn we van idee tot montage, persoonlijk je keukenspecialist. Zo maak je het plaatje helemaal rond en zijn de lijnen kort. Wel zo fijn. Dit wordt door onze klanten ook enorm gewaardeerd.

“Een nieuwe keuken hoeft niet gehaast, het moet goed!”

Kies voor vertrouwen en vakmanschap voor je nieuwe keuken!

Bij Vogels Keukens ben je verzekerd van een gedegen advies, van keukenontwerp tot en met montage van de complete keuken. Geen wirwar van verschillende medewerkers vanaf de verkoop tot montage. Wij zijn samen van begin tot eind betrokken bij de aanschaf van je nieuwe keuken. Spreekt jou dit aan als inwoner van Nuenen?

Bezoek ons in Helmond- Brouwhuis. Je bent van harte Welkom!

De koffie staat klaar en wij ook!

Ook een maatwerk keuken? Start nu jouw keukenproject hier

Ik wil meer weten

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak

Maak een afspraak en kom langs bij ons op kantoor om alle mogelijkheden voor het op maat maken van jouw keuken te bespreken. In overleg met jou komen we tot een advies dat we kunnen uitwerken tot de droomkeuken zoals jij hem in gedachten hebt.

0492 84 96 84 info@vogelskeukens.nl
  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring