Keuken op maat Oirschot Op maat gemaakte keuken Oirschot

Heb je inspiratie nodig voor een nieuwe keuken? Wil je echt gehoord worden en dat er tijd voor je wordt genomen voor de aanschaf van een nieuwe keuken? Wil je tijdens het hele proces, goede bereikbaarheid en korte lijnen? Vogels Keukens heeft deze bedrijfsmissie!

Meer lezen Kom in contact met ons

De Brabantse cultuur proef je met Vogels keukens in Oirschot

De mensen in Oirschot, houden van natuur, cultuur, ontspanning en gezelligheid. Wij van Vogels Keukens vinden dit allemaal ingrediënten, die passen bij een exclusieve Keuken.

Welkom bij Vogels Keukens in Oirschot

Wij zijn vader en zoon Vogels, we hebben een klein familiebedrijf in keukens, met een grote klanttevredenheid.

Graag leggen we je uit waarom:

Een keuken is het hart van je huis. Van ontwerp tot en met de laatste hand van de afwerking, is hier aandacht voor nodig. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in de keukenbranche en zijn keukenexpert, die nog van begin tot eind betrokken zijn, bij de aanschaf van jouw nieuwe droomkeuken.

Wij leveren in heel het zuiden van Nederland keukens. Oirschot is één van onze favoriete plaatsen. Het gaat hier echter niet om ons. Wij vinden het belangrijker van jou te horen, welke wensen je hebt voor een nieuwe keuken.

Exclusieve keukens

Vogels keukens heeft een groot aanbod in exclusieve keukens. Wat ons echt onderscheidend maakt, is dat wij je keuken uniek kunnen maken. Hoe doen wij dat?

Vogels keukens is onderdeel van Vogels interieurbouw. Wij zijn gevestigd in Helmond-Brouwhuis. Daar hebben we ook onze werkplaats. Onze expertise, reikt dus niet alleen tot de keukenbranche, maar wij hebben ook vakkennis en handige handen in interieurbouw. Als je een standaardkeuken koopt, zijn er vast wel een aantal details, die je maar voor lief neemt, omdat deze er nu eenmaal bij horen. Dit is nu precies waarom wij uniek zijn. Wij maken namelijk de keuken precies passend bij elke smaak en praktische oplossingen. De klant bepaalt en betaald immers voor de keuken. Dat niet alleen, een nieuwe keuken is de basis voor duurzaam. Een woning in Oirschot, heeft meer waarde met een nieuwe, unieke keuken van Vogels.

Ontwerp van de nieuwe keuken

Al het groots begint klein. Een tekening wordt werkelijkheid in je woning. Wij adviseren je professioneel bij het maken van een ontwerp. Welke keuken heeft je voorkeur: Moderne keukens, klassieke, houten keukens, industriële keukens, rvs-keukens? Wil je handgrepen, of juist een greeploze keuken? Er is zoveel keuze. Wat vooral belangrijk is, in welke ruimte komt de nieuwe keuken, welke keukenindeling is nodig? Aan welke praktische eisen moet het keukenapparatuur voldoen en natuurlijk, de nieuwe keuken moet een plaatje worden!

Duurzaam en design

Energiezuinig is niet meer weg te denken, en terecht. Onze prachtige natuur, neem Oirschot als voorbeeld, daar moeten we zuinig op zijn. De energie slurpende keukenapparaten zijn voorgoed verleden tijd.  Vogels Keukens verkoopt A-merken in keukenapparatuur; slim, zuinig, met een groot gebruiksgemak. De merken zoals Bora, Miele, Atag, Gaggenau, Bosch en Siemens, zijn hier koplopers in. Vogels Keukens, volgt de ontwikkelingen en trends op de voet.

Kies de keuken die bij je past

We nemen je maar al te graag mee in honderden keuzes prachtige keukenbladen, afzuigsystemen, combi-ovens, keukenfronten, keukenkranen en alles wat bij een complete keuken komt kijken. Een mens zou er duizelig van worden. Vogels Keukensdraait het liever om. Wat vind jij belangrijk, wat vind je mooi, en wat is je budget?

Zo beginnen we bij het begin en samen komt er een unieke keuken tevoorschijn. Zowel jij, als wij, weten precies waar de prioriteiten liggen. Als klein familiebedrijf, kennen wij nog het vakmanschap en de betrokkenheid. Vanaf kennismaking en wensen voor je nieuwe keuken, tot en met het plaatsen en de allerlaatste hand aan de keukenaccessoires, zijn wij jouw aanspreekpunt en keukenexpert.

Een mens is uniek, daar past alleen een unieke keuken bij!

Heb je inspiratie nodig voor een nieuwe keuken? Wil je echt gehoord worden en dat er tijd voor je wordt genomen voor de aanschaf van een nieuwe keuken? Wil je tijdens het hele proces, goede bereikbaarheid en korte lijnen? Vogels Keukens heeft deze bedrijfsmissie!

Kom gerust bij ons langs en ervaar de persoonlijke aanpak en professionele kennis voor een nieuwe, exclusieve keuken in Oirschot.

Brabant is te mooi voor standaard en massa!

 

Ook een maatwerk keuken? Start nu jouw keukenproject hier

Ik wil meer weten

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak

Maak een afspraak en kom langs bij ons op kantoor om alle mogelijkheden voor het op maat maken van jouw keuken te bespreken. In overleg met jou komen we tot een advies dat we kunnen uitwerken tot de droomkeuken zoals jij hem in gedachten hebt.

0492 84 96 84 info@vogelskeukens.nl
  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring