Keuken op maat Oisterwijk Op maat gemaakte keuken Oisterwijk

Wij onderscheiden ons, net als Oisterwijk, in schoonheid. Onze exclusieve keukens zijn van hoogwaardige kwaliteit en duurzaam. De energiezuinige topmerken keukenapparatuur, zoals: Bora, Miele, Gaggenau, Atag, Bosch en Siemens, geven je nieuwe keuken alle luxe en gebruiksgemakken.

Meer lezen Kom in contact met ons

Wonen in Oisterwijk, betekent wonen in één van de allermooiste gemeenten van Nederland. Tussen de groene bossen en vele vennen, is het genieten en bourgondisch verwennen.

Vogels Keukens weet wat goede kwaliteit is, net als Oisterwijk.

Wij zijn keukenspecialist in heel het zuiden van Nederland en komen maar al te graag in Oisterwijk.

Waarom Vogels Keukens

Wij onderscheiden ons, net als Oisterwijk, in schoonheid. Onze exclusieve keukens zijn van hoogwaardige kwaliteit en duurzaam. De energiezuinige topmerken keukenapparatuur, zoals: Bora, Miele, Gaggenau, Atag, Bosch en Siemens, geven je nieuwe keuken alle luxe en gebruiksgemakken.

Waarom kies je voor Vogels Keukens, als in de omgeving genoeg grote keukenbedrijven zijn? Wij zijn nog een klein familiebedrijf, van vader en zoon, die vakmanschap en betrokkenheid met de klanten garanderen. We nemen de tijd voor je wensen en zijn van ontwerp tot en met plaatsen van de nieuwe keuken, jouw enige aanspreekpunt. Met ruim 25 jaar ervaring in de keukenbranche, kun je bij ons een professioneel advies verwachten. Vogels keukens is onderdeel van Vogels interieurbouw. Vakmanschap ervaar je daarom ook bij het plaatsen van de keuken. Wij kunnen een standaard keuken vakkundig aanpassen aan jouw wensen. Dit maakt ons uniek!

Er zijn vele soorten keukens, waaruit je een keuze kunt maken: moderne keukens, greeploze keukens, industriële keukens,landelijke keukens– en houten keukens, zomaar een aantal keukens, die allemaal eigen schoonheden en eigenschappen hebben.  De keuze voor een nieuwe keuken, is voor iedereen anders. Een nieuwe keuken moet passen bij het interieur en helemaal naar wens zijn. Keukenfronten en keukenbladen, bepalen voor een groot deel het aangezicht. Keukenapparatuur is functioneel en ook hierin is er volop keuze in A-merken bij Vogels Keukens.

Zo rijk, met een nieuwe keuken in Oisterwijk!

Wij zijn vader en zoon Vogels, we zijn gedreven keukenspecialisten. Wij begrijpen dat de aanschaf van een nieuwe keuken een investering is, welke niet over één nacht ijs genomen wordt.

Wij helpen je graag stap voor stap in je wensen, afhankelijk van het budget. Elke nieuwe keuken geeft een waardevermeerdering aan je huis. Je wil natuurlijk vooral bourgondisch genieten in het hart van je huis, de keuken!

Onze vestiging is in Helmond-Brouwhuis. Daar is ook onze eigen werkplaats. Wil je liever geen standaardkeuken uit de fabriek? Vind je een bepaald detail niet praktisch of niet mooi? Vertel het ons en we passen het aan. Je wil toch straks, dat je een unieke keuken krijgt! Standaard is er al genoeg.

Neem exclusief, niet zomaar voor lief!

Een exclusieve keuken, een veelgehoorde kreet. Wat beschouw jij als exclusief? Welke eigenschappen van een keuken dienen jou nog jarenlang naar tevredenheid? Welke keukenaccessoires vind je passen? Wij zijn de vragende partij. Het gaat ons erom, dat de klanten helemaal tevreden zijn. Als wij onze laatste handige handen hebben gelegd aan de montage van jouw droomkeuken, rijden wij met een grote glimlach vanuit Oisterwijk, terug naar Helmond-Brouwhuis.

Vogels Keukens heeft nog het echte vakmanschap en de aandacht voor de klant!

Welkom bij Vogels Keukens in Oisterwijk

Kom je oriënteren, laat je inspireren, onze koffie staat klaar!

Met een groot aanbod in complete keukens, zijn wij alvast een bourgondische gast!  Als echte gastheren, zul je ook bij Vogels Keukens ervaren, dat betrokkenheid van begin tot eind, nog bestaat!

Ook een maatwerk keuken? Start nu jouw keukenproject hier

Ik wil meer weten

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak

Maak een afspraak en kom langs bij ons op kantoor om alle mogelijkheden voor het op maat maken van jouw keuken te bespreken. In overleg met jou komen we tot een advies dat we kunnen uitwerken tot de droomkeuken zoals jij hem in gedachten hebt.

0492 84 96 84 info@vogelskeukens.nl
  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring