Keuken op maat Oosterhout Op maat gemaakte keuken Oosterhout

Vogels keukens levert en installeert keukens in heel het zuiden van Nederland. Onze vestiging bevindt zich in Helmond-Brouwhuis. De afstand tot Oosterhout is slechts één uurtje. Een uurtje is niets, als de kwaliteit van jouw nieuwe keuken straks prima is en je een unieke, exclusieve keuken hebt.

Meer lezen Kom in contact met ons

Oosterhout is een typisch agrarisch dorp in Brabant

Wij zien hier onze keukens al voor ons, in een dorp waarin het landelijke nog zo mooi en onaantastbaar is.

Op maat gemaakte keuken in Oosterhout

Wij zijn vader en zoon Vogels en keukenspecialisten. Met ons kleine familiebedrijf, bieden wij nog het echte vakmanschap en persoonlijke benadering, als het gaat om de aanschaf van een nieuwe keuken.

Exclusieve en duurzame keukens

Een nieuwe keuken aanschaffen, doe je niet zomaar even. Het is een investering in je huis, maar zeker ook in jezelf. Een nieuwe kwaliteitskeuken, helpt je jarenlang op gebruiksvriendelijke manier te koken en is het centrum van sfeer in je woning in Oosterhout.

Een kwaliteitskeuken, het woord zegt het al, is voorzien van kwaliteit A-merken keukenapparatuur. Dit is een belangrijk fundament in een nieuwe keuken. Wij verkopen daarom koelkasten, kookplaten, ovens en alle benodigde, energiezuinige keukenapparatuur van de merken: Miele, Atag, Bosch, Gaggenau, Bora en Siemens.

We hebben ruim 25 jaar ervaring in de keukenbranche en zijn ook handig in interieurbouw. Vogels Keukens is onderdeel van Vogels interieurbouw. Onze keukens hebben kastsystemen die je op maat kunt laten maken. Maatwerk keukens leveren, is vrij uniek in Nederland. Vakmanschap is in een klein familiebedrijf goed mogelijk. Een standaard fabriekskeuken heeft zijn charme, echter iedere klant heeft een eigen smaak met wensen, die misschien niet helemaal passen bij de complete keuken. Vogels Keukens kan daarom jouw keuken persoonlijk samenstellen en passend maken, zodat je straks een keuken hebt in Oosterhout, die niemand heeft.

Van keukenontwerp tot en met plaatsen

We beginnen natuurlijk met het ontwerp van jouw droomkeuken. Als je zelf al een idee hebt, dan is dat natuurlijk heel goed. Soms is alles nog blanco en wil je je graag laten inspireren. Wij nemen je mee in een wereld van keukenontwerpen, net zolang, tot je helemaal tevreden bent. Omdat wij als vader en zoon, van begin tot eind betrokken zijn bij het ontwerp, tot en met de plaatsing van de keuken, kennen we de klant en de keuken. We hebben kennisgemaakt, alles doorgenomen en wij plaatsen de keuken vervolgens ook persoonlijk bij je thuis in Oosterhout. Goede bereikbaarheid en duidelijke communicatie, is waar wij van Vogels Keukens ook voor staan.

Met ons aanbod van diverse keukens zoals: Industriële keukens, moderne keukens, landelijke keukens, greeploze keukens, er is voldoende aanbod. De ruimte waar de keuken geplaatst wordt, wijkt altijd af van een ontwerp op schaal. De muren zijn bijvoorbeeld niet helemaal recht. Omdat wij vakwerk leveren en ervaring hebben in de interieurbouw, hoef je bij ons daar geen zorgen om te maken. We werken alles netjes af tot op de millimeter passend.

Oosterhout en een keukenspecialist, die je nog echt vertrouwd!

Vogels keukens levert en installeert keukens in heel het zuiden van Nederland. Onze vestiging bevindt zich in Helmond-Brouwhuis. De afstand tot Oosterhout is slechts één uurtje. Een uurtje is niets, als de kwaliteit van jouw nieuwe keuken straks prima is en je een unieke, exclusieve keuken hebt.

Welkom!

Je bent bij ons van harte welkom en we nemen de tijd voor je. Een keuken in je woning in Oosterhout, is een grote investering. Wij begrijpen dat. Het gaat ons om de wensen van de klant en daarbij ons professionele advies, als ervaren keukenspecialisten. Persoonlijke smaken over onder andere: keukenfronten, keukenbladen, keukenkranen, combi-ovens, koelkasten en alles wat er bij een complete keuken hoort, tellen tot in de kleinste details. Daar horen ook keukenaccessoires bij. Vogels Keukensdenkt ook hierin met je mee en hebben daarin een ruime keus. We volgen de trends op de voet.

Duurzaam en slim, Vogels Keukens is een goed begin!

Ook een maatwerk keuken? Start nu jouw keukenproject hier

Ik wil meer weten

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak

Maak een afspraak en kom langs bij ons op kantoor om alle mogelijkheden voor het op maat maken van jouw keuken te bespreken. In overleg met jou komen we tot een advies dat we kunnen uitwerken tot de droomkeuken zoals jij hem in gedachten hebt.

0492 84 96 84 info@vogelskeukens.nl
  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring