Keuken op maat Someren Op maat gemaakte keuken Someren

Someren is een plaats, waar wij graag komen. We leveren en monteren keukens in heel het zuiden van Nederland. Onze vestiging is in Helmond-Brouwhuis, in slechts 10 minuten vanaf Someren, kun je nog het echte vakmanschap vinden en aandacht voor jouw nieuwe droomkeuken.

Meer lezen Kom in contact met ons

Geniet van je eigen droomkeuken in Someren

De Peel en de Strabrechtse heide, je kunt urenlang wandelen en fietsen in mooi Someren.

Daarna kun je vermoeid en voldaan thuiskomen en dan heerlijk borrelen en koken in een luxe keuken, die van alle gemakken voorzien is. Met blozende wangen met elkaar nagenieten van de natuur. Dat ziet Vogels Keukens zo voor zich.

Welkom bij Vogels Keukens in Someren

Wij heten je van harte welkom bij ons kleine familiebedrijf als keukenspecialisten.

Wij zijn vader en zoon Vogels, we bieden jou een uniek concept in nieuwe en complete keukens. Wil je een nieuwe keuken in je woning in Someren? Dan nodigen wij je graag uit bij Vogels Keukens.

We leggen onze werkwijze graag aan je uit:

Met ons grote aanbod, verschillen wij niet van de grote keukenzaken. Wat ons uniek maakt, is ons vakkundige maatwerk. Wij kunnen de nieuwe keuken aanpassen aan jouw wensen!

Vogels Keukens is onderdeel van Vogels interieurbouw. Bij onze vestiging hebben we een eigen werkplaats, waar wij de nieuwe keuken persoonlijk voor jou op maat maken.  Koop je bij ons een complete, nieuwe keuken, dan maken wij een unieke keuken die niemand heeft!

Keukens met eigen stijl

Welke keuken past mooi bij je huis en interieur in Someren? Het platteland vraagt misschien wel om een mooie landelijke keuken, of je vindt een moderne keuken juist mooi. Vogels Keukens heeft verschillende stijlen te bieden, zoals: Houten keukens, industriële keukens, luxe keukens, op alle keukens kunnen wij maatwerk bieden.

Een ruimte waar de keuken geplaatst moet worden, is in de praktijk altijd net even anders als op de tekening bij het ontwerp. Omdat wij ervaring hebben in de interieurbouw, is dit voor ons geen probleem. De keuken wordt door ons vakkundig en met precisie gemonteerd. Onze tevreden klanten weten dit al.

Design en duurzaamheid

De klimaateisen maken ons steeds meer bewust van energiezuinig apparatuur. Onze A-merken keukenapparatuur, voldoen aan alle eisen. Wij verkopen keukenapparatuur van: Bora, Gaggenau, Miele, Siemens, Bosch en Atag. Laat je door ons goed adviseren bij de aanschaf van alle gebruiksvriendelijke keukenapparatuur.

Welke keuken je ook kiest, er zijn genoeg combinaties mogelijk voor de beste en mooiste samenstelling. Kies je bijvoorbeeld een keukenblad van graniet, beton of hout? De keuze bepaalt voor een groot deel het aangezicht van je keuken. Hetzelfde geldt natuurlijk voor de keukenfronten, wil je greeploos of juist met handgrepen?

Een keuken is een grote investering in je huis of appartement. Wij nemen graag de tijd voor je met ontwerp en advies.

Van ontwerp tot montage, samen met Vogels

Omdat wij een klein familiebedrijf zijn, heb je bij ons niet te maken met een aparte afdeling verkoop en aparte monteurs. Wij zijn van ontwerp tot en met de laatste afwerking, jouw aanspreekpunt en specialist. Hierdoor zijn de lijnen kort en weten we precies, wie de klant is en welke keukenwensen men heeft. Wij zijn goed bereikbaar en kunnen je vragen vlot beantwoorden.

‘Vogels Keukens is gebruiksvriendelijk, net als onze keukens!’

Someren is een plaats, waar wij graag komen. We leveren en monteren keukens in heel het zuiden van Nederland.

Onze vestiging is in Helmond-Brouwhuis, in slechts 10 minuten vanaf Someren, kun je nog het echte vakmanschap vinden en aandacht voor jouw nieuwe droomkeuken.

Kom bij ons langs en ervaar het zelf. Wil je alleen oriënteren? Je bent van harte welkom!

Ook voor trendy keukenaccessoires, kun je bij ons je ‘kokshart’ ophalen.

Wij zien je graag!

De koffie staat klaar.

Ook een maatwerk keuken? Start nu jouw keukenproject hier

Ik wil meer weten

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak

Maak een afspraak en kom langs bij ons op kantoor om alle mogelijkheden voor het op maat maken van jouw keuken te bespreken. In overleg met jou komen we tot een advies dat we kunnen uitwerken tot de droomkeuken zoals jij hem in gedachten hebt.

0492 84 96 84 info@vogelskeukens.nl
  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring