Keuken op maat Tilburg Op maat gemaakte keuken Tilburg

Een keuken kopen? Wees gerust en kies bewust. Als uniek kookeiland, in het grote, drukke keukenland, zijn wij als vakantie voor in je eigen huis! Wij nodigen je graag uit, voor een vrijblijvend bezoek in onze showroom. De koffie staat klaar!

Meer lezen Kom in contact met ons

“Een Kwaliteitskeuken in Tilburg, zorgt voor het beste vermaak”.

Tilburg is natuurlijk bij veel Nederlanders, bekend om de geweldige kermis. Vermaak en plezier in groot formaat. Wij van Vogels Keukens, leveren kwalitatieve keukens, waar je lang en duurzaam plezier van hebt. Groot vermaak in gezelligheid met elkaar, begint in de keuken. Lekker eten is de basis. Vogels Keukens draait graag mee in Tilburg!

Aandacht voor het ontwerp

Vogels Keukens heeft ruim 25 jaar ervaring in het vak. Wij kijken naar de mens achter het fornuis.

Op een servicegerichte manier, luisteren wij als eerste, naar je wensen bij de aanschaf van een nieuwe keuken. Wij nemen elke vraag serieus. Er is bij ons ruimte voor diversiteit in het samenstellen van de keuken. Dit vinden wij heel belangrijk. In een overvloed aan keuze, merken wij vooral, dat het bepalen van het keukenontwerp een “pittig gerecht” kan zijn voor veel mensen. Tijd en aandacht is daarom ons keurmerk in klantvriendelijkheid.  Wij adviseren deskundig en denken in mogelijkheden. Dit kunnen wij ook echt bieden in de praktijk. In onze eigen werkplaats en ervaring in de interieurbouw, passen wij jouw nieuwe keuken, vakkundig aan, zoals jij wenst.

Exclusief

Mogelijkheden zijn nodig in jouw eigen droomkeuken. Je mag bij ons dus voorstellen doen, waar wij niet van schrikken. Exclusieve keukens hebben echt maatwerk nodig. Omdat wij niet alleen ruime ervaring hebben in complete keukens, keukenapparatuur en keukenaccessoires, maar ook handige handjes hebben, maken wij jouw keuken helemaal passend op wens en in elke ruimte. Standaard mag, maar hoeft bij ons zeker niet! Als het keukenontwerp perfect is, zorgen wij daarna persoonlijk en eigenhandig voor plaatsing, met afwerking, kloppend tot op de millimeter. Vakmanschap is het uitgangspunt.

Uniek en kwaliteit

Hoogwaardig, zuinig en duurzaam. We noemen ze maar even. Dit zijn eisen die wij en klanten stellen aan keukenapparatuur. Daarom hebben wij een aanbod van A-merken, zoals onder andere: Bora, Miele, Gaggenau, Bosch en Atag. Wij nemen je natuurlijk mee in de eigenschappen van ieder keukenapparaat. Daarom kun je een weloverwogen keuze maken.

Keukenbladen bepalen voor een groot deel het aangezicht van de keuken. Deze dienen tegelijk als werktafel, waarop je gaat hakken en snijden. Deze moeten dus tegen een stootje kunnen. De keukenbladen in ons assortiment, kunnen dit. Wij leveren onder andere: Terazzo keukenbladen, natuursteen, – composiet– en keramieken keukenbladen, maar ook hout, kunststof, beton en rvsbladen.

“Word je al draaierig? Wij helpen je graag verder!”

Daarom Vogels keukens in Tilburg

Wij zorgen ervoor dat jouw droomkeuken, van ontwerp tot het laatste schroefje, werkelijkheid wordt.
Jij kunt met een keuken van Vogels, nog heel lang je geluk niet op, in je eigen keukendomein.
Kies je voor rust, aandacht en professionaliteit, dan kies je goed. Vanuit onze vestiging in Helmond-Brouwhuis, leveren en monteren wij in heel het zuiden van Nederland onze exclusieve keukens.

We komen graag naar Tilburg en hebben hier ons tevreden klantenbestand, net als in andere plaatsen en steden.

Betrokken

Bereikbaarheid is bij ons: korte lijnen en duidelijke uitleg. Tijdens het hele proces van ontwerp tot plaatsing, mag je bij ons al je vragen blijven stellen. Als klein familiebedrijf, van vader en zoon, mag je dit ook verwachten.

Een keuken kopen? Wees gerust en kies bewust. Als uniek kookeiland, in het grote, drukke keukenland, zijn wij als vakantie voor in je eigen huis!

Wij nodigen je graag uit, voor een vrijblijvend bezoek in onze showroom. De koffie staat klaar!

Ook een maatwerk keuken? Start nu jouw keukenproject hier

Ik wil meer weten

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak

Maak een afspraak en kom langs bij ons op kantoor om alle mogelijkheden voor het op maat maken van jouw keuken te bespreken. In overleg met jou komen we tot een advies dat we kunnen uitwerken tot de droomkeuken zoals jij hem in gedachten hebt.

0492 84 96 84 info@vogelskeukens.nl
  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring