Keuken op maat Veghel Op maat gemaakte keuken Veghel

Vogels keukens komt naar Veghel Wij plaatsen onze keukens persoonlijk bij je thuis in Veghel. Vogels Keukens, levert namelijk in heel het zuiden van Nederland Keukens. Gelukkig maar, dat mooi Veghel daarbij hoort.

Meer lezen Kom in contact met ons

Kuusegat, oftewel Veghel, heeft carnaval als groot jaarlijks evenement. Het zet de gezellige gemeente volledig op zijn kop. Carnaval is niet het enige waar Gemeente Veghel zijn eer aan verdient. Er is ook voldoende cultuur op de snuiven. Het museum, SIEMEI, toont nog de oude industrie en ambachten.

Daar willen wij het graag even met je over hebben!

Wie zijn wij? Wij zijn Vogels Keukens, een klein familiebedrijf in exclusieve keukens.

Ambacht is bij ons nog terug te vinden in onze unieke samenstellingen van keukens.

Op maat gemaakte keukens in Veghel

Wij zijn vader en zoon Vogels, met ruim 25 jaar ervaring in de keukenbranche, zorgen wij voor veel tevreden klanten. Onze keukens zijn exclusief en met de meest geavanceerde keukenapparatuur uitgerust.

Vogels Keukens is onderdeel van Vogels Interieurbouw. Omdat wij over een eigen werkplaats beschikken, kunnen wij een complete, nieuwe keuken, aanpassen naar de wensen van de klant.

Een uniek concept!

Een keuken bij Vogels is nooit standaard

In groot keukenland zie je keukens te kust en te keur. Doorgaans maak je een beslissing op een bepaald type keuken.

We kennen ze wel: Industriële keukens, moderne- greeploze keukens, landelijke- of houten keukens, maar ook de keukens van RVS, zijn zomaar een greep uit een aanbod. Wij volgen de keukentrends uiteraard op de voet. Bij ons kun je terecht voor elke keuken.

Wat maakt ons dan zo speciaal? Wij zijn als eerste nog echte betrokken keukenexperts. Wij weten vanaf het ontwerp, tot en met de laatste millimeter in het plaatsen van jouw keuken, wat de bedoeling is. Je hebt eigenlijk alleen met ons te maken. Dat is voor veel mensen heel fijn en betrouwbaar. Wij kennen de klant en weten tot in detail, hoe de keuken er straks bij jou thuis in Veghel uitziet.

Vragen kunnen altijd worden gesteld, wij zijn goed bereikbaar en houden de lijnen kort!

Vogels Keukens heeft nog de echte passie voor keukens. We luisteren goed naar de klanten. Een passend advies is bij ons ook echt passend, want met onze expertise in de interieurbouw, weet je zeker dat jouw keuken keurig wordt afgemonteerd.

Wil je bepaalde details van een standaard, nieuwe keuken, net even anders? Dat kan bij ons! Wij begrijpen dat ook. Een keuken mag uniek zijn, zoals elke mens uniek is. We hebben toch ook niet allemaal precies hetzelfde interieur?

Maatwerk keukens

Er zijn vele soorten keukenfronten, handgrepen en keukenbladen te koop. Zij bepalen voor het grootste gedeelte, het aangezicht van de keuken. Laat je inspireren bij ons en denk vooral in mogelijkheden, dat doen wij namelijk ook. Wij hebben ook een groot aanbod in keukenaccessoires.

We beginnen met het keukenontwerp natuurlijk. Elke ruimte en woning is weer anders. Een bouwtekening is nooit precies de praktijk. Daar komt ons timmermansoog weer om de hoek kijken.

A-merken keukenapparatuur

Bosch, Siemens, Atag, Bora, Gaggenau en Miele, zijn de merken keukenapparatuur, die wij bieden en plaatsen in jouw droomkeuken.

Deze hebben allemaal de energiezuinige en hypermoderne technologieën. Met een combi-oven, kookplaat, koel-vriescombinatie en de diverse afzuigsystemen, weet je zeker dat je een duurzame aankoop doet.

Dat moet ook, want een nieuwe keuken, is ondanks onze scherpe prijzen, altijd een grote investering.

Daarom is een luxe keuken mogelijk bij Vogels Keukens, omdat wij met je meedenken.

Vogels keukens komt naar Veghel

Wij plaatsen onze keukens persoonlijk bij je thuis in Veghel.

Vogels Keukens, levert namelijk in heel het zuiden van Nederland Keukens. Gelukkig maar, dat mooi Veghel daarbij hoort.

Als wij, samen met jou, tot een uniek ontwerp zijn gekomen, dan mag je alvast dromen van je nieuwe keuken. Over niet al te lange tijd, maak jij de heerlijkste gerechten in je keuken en nodig je al je vrienden uit, om te blijven eten. Brabant is tenslotte wel de gezelligste provincie van Nederland!

Onze vestiging is in Helmond-Brouwhuis. Daar hebben wij ook onze eigen werkplaats en maken wij jouw keuken uniek!

Vanuit Veghel is het nog geen half uurtje rijden naar Vogels Keukens. Een half uurtje voor jarenlang, duurzaam genieten van een keuken, die niemand heeft!

Laat je door ons meenemen in ons echte ambacht, voor een nieuwe, exclusieve keuken, waar straks de monden van open vallen in Veghel!

Ook een maatwerk keuken? Start nu jouw keukenproject hier

Ik wil meer weten

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak

Maak een afspraak en kom langs bij ons op kantoor om alle mogelijkheden voor het op maat maken van jouw keuken te bespreken. In overleg met jou komen we tot een advies dat we kunnen uitwerken tot de droomkeuken zoals jij hem in gedachten hebt.

0492 84 96 84 info@vogelskeukens.nl
  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring