Keuken op maat Veldhoven Op maat gemaakte keuken Veldhoven

Gezelligheid kennen mensen in Noord-Brabant. Veldhoven is daar een goed voorbeeld van. Met een eigen bierbrouwerij, is de stad het middelpunt van bourgondisch genieten. Proosten en kokkerellen, vraagt om een keuken, waarin je dit allemaal waar kunt maken.

Meer lezen Kom in contact met ons

Bierbrouwen en van koken houden, daar hoort in Veldhoven een gezellige keuken bij!

Gezelligheid kennen mensen in Noord-Brabant. Veldhoven is daar een goed voorbeeld van. Met een eigen bierbrouwerij, is de stad het middelpunt van bourgondisch genieten. Proosten en kokkerellen, vraagt om een keuken, waarin je dit allemaal waar kunt maken.

Vogels Keukens in Veldhoven

Wij van Vogels Keukens houden ook van deze sfeer. Dit vind je terug in onze exclusieve keukens.

Wanneer is een keuken exclusief? Wij vinden dit pas, als deze helemaal op smaak is gebracht met kwalitatieve, hoogstaande materialen en in zijn totaliteit past bij het interieur.

Trends

Trends gaan met de tijd mee, dit geldt ook bij de aanschaf van een nieuwe keuken. Een industriële keuken is hier een goed voorbeeld van. Stijlvolle keukens hebben allemaal hun eigen schoonheden. Of dit nu een klassieke, moderne, landelijke of greeploze keuken is. Wij vinden het belangrijk, om maatwerk te bieden en te leveren.

Wanneer bied je nou precies maatwerk? Ook daar hebben wij van Vogels Keukens een klantgerichte kijk op- en dienstverlening in. Dat kunnen wij ook, omdat wij al meer dan 25 jaar, ervaring hebben in de keukenbranche. Niets is mooier, dan onze expertise zelfstandig te kunnen uitvoeren. Wij leveren en installeren jouw nieuwe keuken met passie en vakmanschap. Voordat je aan een nieuwe keuken begint, heb je vast al een plaatje in je hoofd. Een beeld zoals je de keuken graag wil hebben. Soms is een beeld dan net even anders, als de standaardkeukens. Wij begrijpen dat! Daarom, heeft Vogels Keukens altijd de mogelijkheden, om te combineren. Jij bepaalt tenslotte wat je wil, niet de fabriek!

Wij hebben in Helmond, onze eigen werkplaats, waar we jouw nieuwe keuken, kunnen aanpassen, zoals jij wil. Dit maakt ons uniek en daarom weten mensen hun weg naar ons te vinden.
Wij vinden ook met gemak de weg in Veldhoven, daar komen we graag. Vogels Keukens, levert en installeert namelijk in heel het zuiden van Nederland.

Aanbod

Bedenk het maar eens, een keuken moet praktisch, mooi, en duurzaam zijn, maar ook kwalitatief hoogstaand keukenapparatuur hebben. Geen zorgen, wij nemen je mee in ons aanbod van A-merken: Bora, Miele, Gaggenau, Bosch en Atag, hebben hun naam en functie in kwaliteit allang gevestigd. Wij adviseren je natuurlijk bij je keuze.

Keukenontwerp

Met Vogels Keukens, kun je linksom en rechtsom in een keukenontwerp. Meten is weten. Wij bespreken graag onze ideeën met jou, tijdens het samenstellen van jouw droomkeuken. Daardoor, maak je pas echt een weloverwogen keuze.
De keukenfronten bepalen het vooraanzicht, heel belangrijk dus. Daarachter, zijn stevige keukenkasten nodig. Een keukenblad maakt het ontwerp af. Dit, en alles daartussenin, heeft kwaliteit en stijl nodig. Kom bij ons langs en wij geven je een professioneel advies.

Waarom Vogels Keukens

Vogels Keukens, is een klein familiebedrijf, van vader en zoon. Vogels Keukens is onderdeel van Vogels-interieurbouw. Wij zijn gevestigd in Helmond-Brouwhuis. Wij hebben passie voor ons vak. Klantvriendelijkheid is pas echt, als je oor, oog en vakkundige handen hebt. Daar staan wij voor!

Tijdens het hele proces, mag je al je vragen stellen. Wij zijn goed bereikbaar en antwoorden vlot en netjes.

Een “niet te geloven keuken” in Veldhoven.

Kom bij ons langs en ervaar zelf de persoonlijke aanpak en jarenlange expertise. Een keuken koop je niet elke dag. Deze bepaalt het beeld van je huis en hier maak jij de heerlijkste gerechten.

We willen je graag kennis laten maken met ons onderscheidend vermogen in kwalitatieve keukens. Nog veel meer zijn we geïnteresseerd in jouw wensen voor je nieuwe keuken!

Tijd om te gaan! Onze koffie staat klaar. (Bier is om de hoek)!

Ook een maatwerk keuken? Start nu jouw keukenproject hier

Ik wil meer weten

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak

Maak een afspraak en kom langs bij ons op kantoor om alle mogelijkheden voor het op maat maken van jouw keuken te bespreken. In overleg met jou komen we tot een advies dat we kunnen uitwerken tot de droomkeuken zoals jij hem in gedachten hebt.

0492 84 96 84 info@vogelskeukens.nl
  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring