Keuken op maat Vught Op maat gemaakte keuken Vught

Wij leveren keukens in heel het zuiden van Nederland. In slechts drie kwartier rijden, maak je de juiste keuze voor een nieuwe keuken: bij Vogels. Wil je nog echt persoonlijk gehoord worden in je wensen? Wil je expertise, vakmanschap door keukenspecialisten, die hun vak verstaan en grote passie hebben voor de perfecte keuken in jouw woning in Vught?

Meer lezen Kom in contact met ons

De schatten van Vught, Vogels Keukens weet er alles van!

Gemeente Vught heeft een rijke historie. De vele musea en galerieën, worden de Schatten van Vught genoemd.

Vogels Keukens mag niet ontbreken in dit rijtje. Een goede keuken maakt historie in herinneringen van gezelligheid, goed eten en drinken.

Op maat keukens bij Vogels Keukens in Vught

Wij zijn een klein familiebedrijf, van vader en zoon en hebben ruim 25 jaar ervaring in de keukenbranche. Bij ons kun je terecht voor maatwerk op exclusieve keukens.

Maatwerk

Je wil je oriënteren op een nieuwe keuken, maar er is zoveel keuze, dat je een goed advies wel kunt gebruiken. Wij hebben aandacht hiervoor. Een keuken is een waardevol gedeelte van je huis en een groot en belangrijk onderdeel in het dagelijks leven. Het is de ruimte waar je heerlijke gerechten bereidt en veel tijd doorbrengt. Een keuken dient te voldoen aan kwaliteitseisen voor een duurzaam gebruik.

Er zijn veel typen keukens: Moderne, klassieke, landelijke keukens, industriële keukens, greeploze keukens, enzovoorts. Vogels Keukens heeft een volledig aanbod.

Wij bieden maatwerk, omdat wij naast onze ruime ervaring en expertise in de keukenbranche, ook ervaring hebben in de interieurbouw. Vogels Keukens is namelijk onderdeel van Vogels interieurbouw. Een keuken heeft in elke ruimte bepaalde eigenschappen nodig, die precies moeten passen. Zowel bij je smaak, als letterlijk passend in de ruimte en afwerking. Wij leveren en plaatsen jouw keuken vakkundig en persoonlijk in Vught.

Dit is altijd maatwerk en zodoende zijn wij van ontwerp tot en met de laatste afwerking, betrokken en aanspreekpunt voor vragen. Bij ons zijn de lijnen kort en wij vinden het belangrijk, dat we bereikbaar zijn in het hele proces. Daarom hebben wij zeer tevreden klanten en weten ze de weg naar Vogels keukens te vinden.

Vogels keukens komt graag naar de mooie gemeente Vught, om jouw nieuwe keuken te installeren.

Wij hebben onze vestiging in Helmond-Brouwhuis, inclusief een eigen werkplaats. Hierdoor kunnen wij je keuken helemaal op maat maken en hoef het niet bij de keuze van een standaard fabriekskeuken te blijven. Wil je een bepaald detail of onderdeel, net even anders? Dan kun je bij Vogels Keukens terecht!

Wij zijn uniek met deze mogelijkheden!

Exclusieve keukens en keukenapparatuur

Wij verkopen A-merken in complete keukens en keukenapparatuur, die energiezuinig en duurzaam zijn. Zij verbruiken weinig energie, maar geven jou veel energie, door het gemak en luxe in gebruik.

A-merken zoals: Siemens, Bosch, Atag, Gaggenau, Miele en Bora, behoren tot ons assortiment in keukenapparatuur.

Je kunt bij Vogels Keukens een gedegen en professioneel advies verwachten. We beginnen met het ontwerp van de keuken. We kijken en luisteren naar jouw wensen en de ruimte waar de keuken geplaatst moet worden. Met ons timmermansoog, maken wij de keuken tot op de millimeter passend in jouw woning in Vught.

Het is belangrijk dat er een weloverwogen keuze wordt gemaakt bij een complete keuken. Dit is een beslissing, die jarenlang jou tot gemak zal dienen en een waardevermeerdering voor je woning zal geven.

Zo hebben wij een breed aanbod in keukenbladen: Beton, Glas, Natuursteen, Composiet, Houten bladen, RVS en Terrazzo aanrechtbladen. Een keukenblad is de werkbank van je kookkunsten. Hierop ga je nog lang en gelukkig de heerlijkste gerechten op bereiden. Een keukenblad bepaalt een groot deel van schoonheid van de keuken. Maak je keuze in materiaal en kleur!

Vogels Keukens in Vught

Wij leveren keukens in heel het zuiden van Nederland. In slechts drie kwartier rijden, maak je de juiste keuze voor een nieuwe keuken: bij Vogels. Wil je nog echt persoonlijk gehoord worden in je wensen? Wil je expertise, vakmanschap door keukenspecialisten, die hun vak verstaan en grote passie hebben voor de perfecte keuken in jouw woning in Vught?

Wees Welkom en ervaar het zelf!

Ook een maatwerk keuken? Start nu jouw keukenproject hier

Ik wil meer weten

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak

Maak een afspraak en kom langs bij ons op kantoor om alle mogelijkheden voor het op maat maken van jouw keuken te bespreken. In overleg met jou komen we tot een advies dat we kunnen uitwerken tot de droomkeuken zoals jij hem in gedachten hebt.

0492 84 96 84 info@vogelskeukens.nl
  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring