Keuken op maat Waalre Op maat gemaakte keuken Waalre

Zoek je goed en gedegen advies, zoek je een nieuwe keuken waarin maatwerk nog tot in detail zichtbaar is? Wil je graag gehoord worden vanaf het ontwerp tot en met het laatste schroefje? Kom naar Vogels Keukens! Laat je inspireren en ervaar nog jarenlang duurzaamheid en luxe van je nieuwe keuken!

Meer lezen Kom in contact met ons

Gemeente Waalre, oftewel Woldere, voor de echte Brabanders, is een gemeente met een prachtig natuurschoon!

Vogels Keukens laat zich graag verwonderen door mooi Waalre!

Wij stellen voor, dat dit wederzijds wordt, als je bij ons bent geweest. Vogels Keukens is al meer dan 25 jaar keukenexpert.Wij leveren keukens in heel het zuiden van Nederland. Waalre is een gemeente, waar iedereen de schoonheid van de natuur kan waarderen.

De rust en oorsprong van Waalre past bij ons. Wij zijn vader en zoon Vogels. Met ons kleine familiebedrijf, kennen wij nog de aandacht en onderscheiden we ons van de massa.

Wij leveren hoogwaardige kwaliteitskeukens en weten van ontwerp tot en met de montage wat de wensen zijn en zijn daar met passie bij betrokken.

Keukenontwerp

Met een professioneel keukenontwerp, begint het avontuur. Met kennis en vakmanschap staan we je bij in advies. Wij denken in mogelijkheden, elke ruimte is goed.

De woningen in Waalre hebben een eigen stijl en zo zijn ook onze klanten. Gelukkig maar, want standaardkeukens passen niet altijd bij mensen. Mensen zijn uniek, zo is ook een huis naar eigen smaak ingericht en daar hoort een passende keuken bij.

Daarom is Vogels Keukens een goed alternatief in het grote aanbod van ‘keukenland’. Wij zijn onderdeel van Vogels Interieurbouw. Dit betekent dat wij in onze eigen werkplaats een keuken op maat maken en deze dus aan kunnen passen aan jouw specifieke wensen.

Zoeken naar vakmanschap hoeft niet meer met Vogels Keukens

Vogels Keukens denkt van begin tot het eind met je mee, bij de aanschaf van een complete keuken. Een keuken is niet alleen een functioneel element in je huis, het betekent gemak, luxe, schoonheid en waardevermeerdering van je huis. Een investering als deze, maak je niet even snel. Wij begrijpen dat en daarom maken we tijd voor de klant.

 ‘Pas als je helemaal tevreden bent, zijn wij het ook!’

Exclusieve keukens

Een keuken behoort van alle gemakken voorzien te zijn.  Dit eindigt niet bij alleen een mooi keukenblad. De praktische keukenkasten en het keukenapparatuur, de keukenfronten, keukenkranen, alles moet kloppen en naadloos op elkaar aangesloten worden.  Gelukkig hebben wij handige handen en maken we alles tot op de millimeter aansluitend. Een exclusieve keuken is voor jou immers pas echt exclusief, als een keuken niet alleen luxe heeft in uitstraling, maar ook luxe heeft door het gebruiksgemak. Een keuken is het centrum van je huis. Elke dag een start naar onze basisbehoeften. Een keuken mag een parel in je huis zijn in Waalre. Mooie praatjes vullen geen gaatjes. Bij ons weet je zeker, dat wij weten waar we over praten. Dit zul je ook nog jarenlang ervaren. Een keuken aanschaffen, betekent goed nadenken, geen impulsieve aankoop, maar met een goed advies, tevreden zijn met de juiste keuze.

Vogels Keukens in Waalre

Wij zijn gevestigd in Helmond-Brouwhuis. Op nog geen half uurtje afstand, kom je bij keukenbedrijf, die nog de echte persoonlijke benadering kent en het vakmanschap.

Snelle verkoop en daarna niet meer weten wie je hebt gesproken, komt bij ons niet voor. Wij zijn vanaf het ontwerp tot en met de montage met nette afwerking, tot jouw dienst. Dit maakt dat onze inmiddels grote groep tevreden klanten, de weg naar Vogels Keukens weten te vinden.

Wij durven dus gerust te stellen, dat we met ons kleine familiebedrijf, in verwachtingen overtreffend zijn.

‘Kies je nieuwe keuken bewust, bij Vogels Keukens ben je gerust”

Zoek je goed en gedegen advies, zoek je een nieuwe keuken waarin maatwerk nog tot in detail zichtbaar is? Wil je graag gehoord worden vanaf het ontwerp tot en met het laatste schroefje?

Kom naar Vogels Keukens!

Laat je inspireren en ervaar nog jarenlang duurzaamheid en luxe van je nieuwe keuken!

Ook een maatwerk keuken? Start nu jouw keukenproject hier

Ik wil meer weten

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak

Maak een afspraak en kom langs bij ons op kantoor om alle mogelijkheden voor het op maat maken van jouw keuken te bespreken. In overleg met jou komen we tot een advies dat we kunnen uitwerken tot de droomkeuken zoals jij hem in gedachten hebt.

0492 84 96 84 info@vogelskeukens.nl
  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring