mogelijkheden Apparatuur

Bij Vogels Keukens heeft u een grote vrijheid in type apparatuur voor in uw nieuwe keuken. Of u nu op zoek bent naar apparatuur voor dagelijks gebruik, gebruik als hobbykok of omdat u houdt van luxe toevoegingen om uw keuken extra speciaal te maken, het is allemaal mogelijk. Wij leveren onder andere de bekende A-merken zoals Bora, Miele, Gaggenau, Siemens, Bosch en Atag. Maar een design afzuigkap van Wave kunnen wij uiteraard ook in uw keuken verwerken.

Kom in contact met ons

Apparatuur Kookplaten

Een van de meest gebruikte onderdelen in de keuken is toch wel de kookplaat en bij het uitzoeken zijn er vele mogelijkheden. Koken op gas is nog steeds een veel gebruikte manier, maar de huidige inductiekookplaten winnen het steeds meer op populariteit. Tegenwoordig is een combinatie van beide technieken ook een mogelijkheid door een gecombineerde kookplaat of door het toevoegen van PITT cooking naast je inductiekookplaat.

Apparatuur Afzuiging

Om de lucht in jouw keuken zuiver te houden en kookgeuren te voorkomen is een goede afzuiging nodig. Naast dat deze praktisch moet zijn, bepaald het ook de aanblik van je keuken. Een afzuiging kan subtiel verwerkt worden in het plafond of in de kookplaat, maar ook in het werkblad. Tevens kan deze ook als eyecatcher het middelpunt van je keuken vormen. Een design afzuigkap van Wave is hiervan een goed voorbeeld om je keuken iets extra’s te geven.

Apparatuur Oven en magnetron

Er is de mogelijkheid voor een losse oven en magnetron in je keuken of de mogelijkheid van een combi-oven. Daarnaast is het ook mogelijk om een oven te kiezen met stoomfuncties om gerechten op een andere manier te bereiden. Naast de functionaliteit is ook het design belangrijk. Zo is er bijvoorbeeld de optie voor volledig zwarte apparatuur, maar het kan ook zo zijn dat het uiterlijk van een Gaggenau oven hetgeen is dat jouw keuken nodig heeft.

Apparatuur Koelkasten en vriezers

Koelkasten en vriezers zijn er in verschillende soorten en maten: een losse koelkast en vriezer, een koel-/vriescombinatie of een koelkast met ingebouwd vriesvak. De ingebouwde modellen zijn strak verwerkt in het ontwerp van de keuken, terwijl een losstaande Amerikaanse koelkast niet over het hoofd zal worden gezien. Door verschillende opties als soft close, verlichting, of speciale koellades is er altijd een geschikte koelkast voor jou.

Apparatuur Vaatwasser

Met een inbouwvaatwasser is de apparatuur mooi weggewerkt achter een front, waardoor het niets veranderd aan het design van je keuken. Een belangrijk aspect van je vaatwasser is het geluid dat deze produceert omdat je de vaatwasser altijd aan wil kunnen zetten, zeker als je een open keuken hebt. Een vaatwasser kan onder het werkblad geplaatst worden, maar als het ontwerp het toelaat dan is het ook mogelijk om een vaatwasser op hoogte te plaatsen.

Apparatuur Kraan en spoelbak

De kraan en spoelbak in een keuken worden ontelbaar vaak gebruikt en daarom is het belangrijk om een kraan en spoelbak te kiezen die bij je passen. Naast koud en warm water kan je tegenwoordig ook kokend, gefilterd, gekoeld en/of bruisend water uit een keukenkraan halen. Daarnaast zijn spoelbakken ook volledig aan te passen aan uw keukenstijl, doordat ze in meerdere soorten materialen en kleuren te verkrijgen zijn.

Apparatuur Wijnklimaatkast

Een echte wijnliefhebber drinkt zijn wijn natuurlijk het liefst op de juiste temperatuur om deze zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen. Door een wijnklimaatkast in je keuken te verwerken zorg je ervoor dat jouw wijnen altijd op de juiste manier zijn opgeborgen. Er zijn ook wijnklimaatkasten die twee zones hebben, hiermee kunnen wijnen op zowel bewaar- als op serveertemperatuur bewaard worden.

Apparatuur Luxe keukenapparatuur

Er is nog veel meer keukenapparatuur die niet hoognodig is, maar het plezier in de keuken wel kunnen vergroten. Denk hierbij aan warmhoudladen, vacumeerladen en inbouw koffiemachines.

Ook een maatwerk keuken? Start nu jouw keukenproject hier

Ik wil meer weten

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak

Maak een afspraak en kom langs bij ons op kantoor om alle mogelijkheden voor het op maat maken van jouw keuken te bespreken. In overleg met jou komen we tot een advies dat we kunnen uitwerken tot de droomkeuken zoals jij hem in gedachten hebt.

0492 84 96 84 info@vogelskeukens.nl
  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring