Over ons Al meer dan 25 jaar ervaring in kwaliteit keukens op maat

Vogels Keukens – onderdeel van Vogels Interieurbouw – specialiseert zich in exclusieve keukens op maat volledig naar wens van de klant. De kracht van ons familiebedrijf zit in de persoonlijke aanpak en korte lijntjes, waardoor je volledig wordt meegenomen in jouw maatwerk keuken project. Dit geldt zowel voor standaard keukenontwerpen als voor speciale verzoeken. Wat kunnen wij betekenen voor jouw keuken op maat?

Meer lezen Kom in contact met ons

Keukens op maat voor iedereen

Bij Vogels Keukens en Vogels Interieurbouw geloven we in de kracht van maatwerk. We begrijpen dat elke klant unieke behoeften en smaken heeft, en we streven ernaar om aan deze specifieke eisen te voldoen. Wij werken altijd nauw samen met jou als klant om een keuken (of interieurontwerp) te creëren dat perfect past bij jouw levensstijl, ruimte en het belangrijkste: jouw budget.

Van advies tot montage

Wij zijn een klein familiebedrijf – bestaande uit vader en zoon – gevestigd in Helmond-Brouwhuis, maar dat werkzaam is in heel Zuid-Nederland, en soms zelfs daarbuiten. Wij hebben al verschillende keuken projecten mogen afleveren in onder andere Helmond, Eindhoven, Utrecht, Delft en Breda. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk keukens, waardoor jouw keuken altijd perfect past. Zo snappen wij dat niet iedereen een standaard keuken wil en samen met jou zoeken wij graag naar verschillende mogelijkheden om jouw wensen en ideeën werkelijkheid te laten worden. Wij staan van advies tot montage voor je klaar om jouw nieuwe keuken op maat te realiseren.

Keukens op maat? Alles is mogelijk

“Alles is mogelijk” is ons motto. Doordat wij beschikken over een eigen werkplaats kunnen wij elke maatwerk keuken leveren. Je kunt bij ons terecht voor moderne keukens, industriële keukens, luxe keukens, houten keukens, landelijke keukens, klassieke keukens of een compleet eigen stijl. Het laten maken van een keuken op maat is voor ons dagelijks werk.

In een kennismakingsgesprek komen we samen tot een mooi keukenontwerp, maar je kunt van tevoren al inspiratie opdoen op onze website. Kijk ook even naar de mogelijkheden in apparatuur, keukenbladen, fronten en materialen, grepen en greeploos, accessoires en kastsystemen. Zo stel je in gedachten al gauw jouw maatwerk keuken samen. Maatwerk keukens leveren doen wij niet moeilijk om! Wij maken graag wat jij wilt.

De opties en mogelijkheden in jouw keuken ontwerpen zijn eindeloos bij Vogels Keukens, dus ben jij op zoek naar een nieuwe keuken, maar zijn de standaard keuken ontwerpen niet naar je zin? Vraag dan vrijblijvend een gesprek aan en laat je verbeelding spreken. Een keuken kopen is nog nooit zo leuk geweest!

Actief in heel Noord-Brabant en daarbuiten

Voor ons is geen enkel huis te ver weg, wij hebben onder andere keukens geplaatst in Helmond, Eindhoven, Veldhoven, Breda, Valkenswaard, Tilburg, Deurne, Waalwijk, Waalre, Vught, Veghel, Uden, Someren, Asten, Oosterhout, Oisterwijk, Oirshot, Mierlo, Geldrop, Den Bosch, Nuenen, Utrecht, Rotterdam, Bladel en nog veel meer. Geen rit is ons te ver.

Ook een maatwerk keuken? Start nu jouw keukenproject hier

Ik wil meer weten

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak

Maak een afspraak en kom langs bij ons op kantoor om alle mogelijkheden voor het op maat maken van jouw keuken te bespreken. In overleg met jou komen we tot een advies dat we kunnen uitwerken tot de droomkeuken zoals jij hem in gedachten hebt.

0492 84 96 84 info@vogelskeukens.nl
  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring