Inspiratie Design keukens

Een bijzonder ontwerp, exclusieve materialen en luxe opties zorgen ervoor dat jouw keuken tot een luxe design keuken wordt omgetoverd. Door de wensen van de klant optimaal te verwerken in de beschikbare ruimte is het mogelijk om de meest unieke keukens te creëren. Naast de uitstraling van de keuken zorgen extra opties, zoals speciale kastsystemen en accessoires, ervoor dat jouw keuken een beleving biedt die uniek en luxueus is.

Meer lezen Kom in contact met ons

de kracht van maatwerk Ontwerp samen met ons jouw design keuken

Wat maakt design keukens zo speciaal?

Met bijzondere toepassingen van materialen kunnen erg bijzondere ontwerpen tot stand komen. Het omtoveren van jouw keuken op maat tot het luxe middelpunt van jouw woning zit hem in de details. Het gebruik van beton en keramiek als aanrechtblad is bekend, maar het is minder bekend dat dit materiaal ook op de fronten van kasten verwerkt kan worden. Door materialen anders te gebruiken dan we zijn gewend kunnen er erg bijzondere en unieke ontwerpen worden gecreëerd.

Het gebruik van speciale materialen geven de keuken al extra luxe, maar het uiteindelijke ontwerp zorgt ervoor dat jouw nieuwe keuken op maat een luxe wordt. Design keukens zijn gekenmerkt door afwijkend te zijn van het traditionele met veel aandacht voor de details.

Design keukenapparatuur

Om een luxe keuken helemaal af te maken mag de bijbehorende apparatuur natuurlijk niet ontbreken. Met BORA Professional is er de optie om jouw kookplaten en afzuiging zelf samen te stellen door middel van het modulaire systeem. Daarnaast zijn warmhoud-lades, vacumeerlades, espressomachines, wijnklimaatkasten en greeploze ovens opties die zorgen voor extra luxe in jouw keuken. Een ander voorbeeld is het merk Wave, waarbij een afzuigkap als design object in de keuken wordt verwerkt, een echte eyecatcher voor jouw design keuken op maat.

Kijk ook even naar de mogelijkheden in keukenbladen, fronten en materialen, grepen en greeploos, accessoires en kastsystemen voor de puntjes op de i van jou van nieuwe design keuken op maat.

Wat zijn de mogelijkheden? Jouw keuze: van keukenblad tot aan de apparatuur

De opties voor in een keuken zijn eindeloos, om alvast een idee te krijgen zijn er op onze website verschillende mogelijkheden uitgelicht. Neem alvast een kijkje bij onderstaande categorieën.

Kastsystemen Keukenaccessoires

Ook een maatwerk keuken? Start nu jouw keukenproject hier

Ik wil meer weten

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak

Maak een afspraak en kom langs bij ons op kantoor om alle mogelijkheden voor het op maat maken van jouw keuken te bespreken. In overleg met jou komen we tot een advies dat we kunnen uitwerken tot de droomkeuken zoals jij hem in gedachten hebt.

0492 84 96 84 info@vogelskeukens.nl
  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring