Asten en omgeving Keuken op maat in Asten

Hey daar, keukenliefhebber! Leuk dat je bij ons terecht bent gekomen. Ik ben Barrie, en samen met mijn vader Henri runnen we Vogels Keukens, een klein familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van prachtige keukens op maat in Asten en omgeving. Bij ons draait alles om jouw droomkeuken realiseren, en we doen dat met passie, vakmanschap en een persoonlijke touch.

Meer lezen Kom in contact met ons

Waarom een keuken op maat in Asten bij Vogels Keukens?

Je vraagt je misschien af waarom je voor Vogels Keukens zou moeten kiezen in plaats van een van die grote keukenketens. Dat is een uitstekende vraag, en we hebben een aantal goede redenen voor je:

1. Persoonlijke aandacht: Bij Vogels Keukens ben jij geen nummer. We nemen de tijd om naar je wensen te luisteren en begrijpen dat jouw keuken uniek moet zijn.

2. Vakmanschap: Met jarenlange ervaring in het ontwerpen en bouwen van keukens en maatwerk interieur weten we precies wat er nodig is om een keuken te maken die niet alleen mooi is, maar ook functioneel en duurzaam.

3. Lokale focus: Natuurlijk begrijpen we als echt Brabants familiebedrijf de specifieke behoeften van de gemeenschap in Asten en omgeving.

4. Persoonlijk budget: Maatwerk betekent niet per se dat je diep in de buidel moet tasten. We bieden oplossingen voor verschillende budgetten, en we denken graag met je mee om jouw ideale keuken binnen bereik te brengen. Meer lezen over de kosten van een maatwerk keuken? Lees het hier.

Keukens op maat in Asten: Jouw Stijl, Jouw Keuze

Bij Vogels Keukens geloven we dat je keuken een weerspiegeling moet zijn van jouw persoonlijkheid en levensstijl. Daarom bieden we volledig maatwerk. Of je nu van een moderne, strakke look houdt of juist een warme, landelijke sfeer wilt creëren, we hebben de expertise om jouw visie werkelijkheid te maken.

Je zoekt een keuken die naadloos aansluit bij de ruimte in je huis? Geen probleem! We meten alles nauwkeurig op en ontwerpen een keuken die perfect past.

Onze keukens zijn niet alleen mooi, maar ook functioneel. We begrijpen dat de keuken het hart van je huis is, en daarom ontwerpen we elke keuken met aandacht voor details zoals opbergruimte, ergonomie en efficiëntie.

Hoe werkt het?

Nu je een idee hebt van wie we zijn en waar we voor staan, laten we je graag zien hoe ons proces eruitziet:

1. Kennismaking: We beginnen met een vrijblijvend gesprek bij ons kantoor in Helmond waarin we jouw wensen en behoeften bespreken. Dit is jouw kans om ons te vertellen wat je in gedachten hebt voor je nieuwe keuken, en Barrie gaat jou uitgebreid meenemen in alle mogelijkheden die bij jouw wensen passen.

2. Ontwerp: Op basis van jouw input gaat Barrie aan de slag met het ontwerpen van je nieuwe keuken op maat. We zorgen ervoor dat het ontwerp niet alleen mooi is, maar ook praktisch en functioneel.

3. Materialen, kleuren en apparatuur: Samen selecteren we de materialen, kleuren, apparatuur, kastsystemen en meer die het beste bij jouw wensen en stijl passen. We hebben een uitgebreid assortiment om uit te kiezen.

4. Bouw en installatie: Zodra het ontwerp is goedgekeurd, gaan we aan de slag met de bouw van je keuken. Ons team van vakmensen zorgt ervoor dat alles perfect wordt geïnstalleerd.

5. Afronding: We controleren grondig of alles naar wens is en dat je nieuwe keuken perfect werkt voordat we vertrekken. Jouw tevredenheid staat voorop.

Onze klanten spreken

We kunnen wel blijven vertellen hoe geweldig we zijn, maar we laten liever onze klanten aan het woord.

Vanessa: “Geweldig advies en service! Ze denken met je mee, een pracht keuken is het geworden. Echt een aanrader!”

Neem vandaag nog contact op!

Ben je klaar om jouw droomkeuken werkelijkheid te laten worden? Twijfel niet langer! Vogels Keukens staat klaar om jou te helpen met keukens op maat in Asten en omstreken. We zijn slechts een telefoontje verwijderd. Bel ons, mail ons of vul makkelijk het contactformulier op onze website in.

Wij kijken ernaar uit om jouw wensen te horen en samen een prachtige keuken te creëren die perfect bij jou en je huis past. Bij Vogels Keukens draait alles om jouw tevredenheid, en we zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je elke dag van je nieuwe keuken kunt genieten.

Tot snel in Asten!

Ook een maatwerk keuken? Start nu jouw keukenproject hier

Ik wil meer weten

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak

Maak een afspraak en kom langs bij ons op kantoor om alle mogelijkheden voor het op maat maken van jouw keuken te bespreken. In overleg met jou komen we tot een advies dat we kunnen uitwerken tot de droomkeuken zoals jij hem in gedachten hebt.

0492 84 96 84 info@vogelskeukens.nl
  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring