Inspiratie Industriële keukens

Industriële keukens staan bekend om een stoere uitstraling, waarbij natuurlijke materialen en ruwe randjes een grote rol spelen. Anders dan bij een moderne keuken zijn deze exclusieve keukens niet gericht op strakke lijnen en perfectie, maar op het ruwe karakter. Industriële keukens zijn een combinatie tussen de moderne en landelijke stijl die samen zorgen voor een uniek keukenontwerp. Juist door de combinatie van die stijlen is jouw ideale droomkeuken helemaal te realiseren. Heb je er wel eens aan gedacht een grijze keuken landelijk stijl te laten plaatsen?

Meer lezen Kom in contact met ons

Wat maakt een industriële keuken?

Het ruwe karakter is het meest kenmerkend voor een industriële keuken op maat. Dit ruwe karakter wordt voornamelijk gecreëerd door de combinatie van verschillende natuurlijke en robuuste materialen, zoals hout, beton en metaal. Door een juiste mix van deze materialen wordt afgeweken van het strakke design, maar wordt er een mooie eenheid gecreëerd. Daarom kunnen er in industriële keukens zowel zwarte robuuste grepen op de deuren en laden geplaatst worden, maar zijn ook de greeplijsten achter de deuren hier populair. Keukens op maat maken zorgt ervoor dat er veel meer mogelijkheden zijn.

In industriële keukens wordt gespeeld met de diktes van de gebruikte materialen en staan accessoires meer centraal. Deze zijn terug te vinden in open vakken in kasten of op wandplanken aan de muur waar keukenartikelen en voorraadpotten op geplaatst kunnen worden. Zo misstaat het in een industriële keuken niet als de pannen in het zicht staan of het kookgerei aan de muur hangt boven het werkblad.

Apparatuur in industriële keuken

In een industriële keuken op maat passen zowel de moderne zwarte keuken apparatuur als de apparatuur met rvs-accenten. Zo sluit een traditionele rvs-afzuigkap perfect aan in dit soort keukens, terwijl een kookplaat met geïntegreerde afzuiging ook precies in het plaatje past. Een losstaand fornuis kan ook een mooie toevoeging zijn voor het stoere karakter van de keuken. Of heb je toch liever een keuken met kookeiland?

Start jouw keukenproject op maat

Van advies tot montage staat Vogels Keukens voor je klaar. Doordat onze keukens volledig op maat geleverd worden, en wij dus niet gebruik maken van standaard keukenonderdelen, zijn de combinaties van afmetingen, kleuren en materialen eindeloos om tot jouw industriële droomkeuken te komen. Wacht dus niet langer en neem contact met ons op, zodat we samen jouw nieuwe industriële keuken kunnen ontwerpen.

Wat zijn de mogelijkheden? Jouw keuze: van keukenblad tot aan de apparatuur

De opties voor in een keuken zijn eindeloos, om alvast een idee te krijgen zijn er op onze website verschillende mogelijkheden uitgelicht. Neem alvast een kijkje bij onderstaande categorieën.

Keukenapparatuur Fronten en materialen

Ook een maatwerk keuken? Start nu jouw keukenproject hier

Ik wil meer weten

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak

Maak een afspraak en kom langs bij ons op kantoor om alle mogelijkheden voor het op maat maken van jouw keuken te bespreken. In overleg met jou komen we tot een advies dat we kunnen uitwerken tot de droomkeuken zoals jij hem in gedachten hebt.

0492 84 96 84 info@vogelskeukens.nl
  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring