Industrieel Keuken op maat in Utrecht

Een klant in Utrecht had de wens voor een keuken waarin zowel industriële, moderne als luxe aspecten samenkomen. Samen met de klant zijn wij tot een ontwerp gekomen, waarin alle wensen zijn verwerkt. De keuken valt direct op door het dikke rvs-keukenblad in combinatie met de strakke lak afwerking van de fronten. En door een geïntegreerde afzuiging in de kookplaat is de ruimte boven het eiland helemaal vrij, waardoor het karakteristieke plafond onaangetast blijft.

Meer lezen Kom in contact met ons

Combineren van stijlen

Bij deze keuken op maat in Utrecht zijn aspecten van verschillende keukenstijlen toegepast. De industriële uitstraling van het dikke rvs keukenblad met de glazenrekken aan de muur, de fronten afgewerkt met spuitwerk voor een strakke moderne look en de luxe aspecten die terugkomen in de apparatuur.  Dit is een goed voorbeeld dat een keuken niet hoeft de voldoen aan één traditionele keukenstijl, maar dat jouw droomkeuken uniek wordt door je eigen keuzes. Door de stijlen op een goede manier te combineren wordt nog steeds één mooi geheel gecreëerd.

Luxe keukenapparatuur

De klant hield heel erg van koken en heeft daardoor specifiek gekozen voor een kookplaat van BORA. Met de BORA Professional kon de klant de kookplaat volledig naar eigen wens samenstellen en kon er gebruik gemaakt worden van een geïntegreerde afzuiging in het werkblad. De knoppen voor de aansturing van de kookplaat zijn gemonteerd op een front aan de voorzijde.

De keuken is volledig uitgevoerd met push-to-open en het probleem dat koelkasten en vriezers niet standaard zijn uitgevoerd met deze optie is opgelost met een speciaal elektrische push-to-open systeem. Dit systeem is net boven de koelkast/vriezer gemonteerd, waardoor deze eenvoudig door aanraking geopend kan worden. Op een van bovenstaande foto’s is goed te zien hoe deze optie boven de koelkast is verwerkt.

Ook een keuken op maat in Utrecht?

Ben jij ook op zoek naar een keuken waarin je al jouw wensen samen kunt laten komen. Als familiebedrijf denken wij graag met je mee om tot het perfecte plaatje te komen, zodat je optimaal kunt genieten van jouw keuken. Woon jij in de omgeving van Utrecht, wees dan niet bang om ons te contacteren. Wij ontvangen je graag bij ons op kantoor om de mogelijkheden te bespreken.

Ook een maatwerk keuken? Start nu jouw keukenproject hier

Ik wil meer weten

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak

Maak een afspraak en kom langs bij ons op kantoor om alle mogelijkheden voor het op maat maken van jouw keuken te bespreken. In overleg met jou komen we tot een advies dat we kunnen uitwerken tot de droomkeuken zoals jij hem in gedachten hebt.

0492 84 96 84 info@vogelskeukens.nl
  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring