Inspiratie Klassieke keukens

Klassieke keukens op maat zijn tijdloze maat keukens, die mensen vaak een nostalgisch gevoel geven. Door het gebruik van sierlijke elementen wordt een elegant ontwerp gecreëerd. En door de combinatie van de klassieke stijl met moderne elementen ontstaat weer een vernieuwende stijl die door goed gebruik van materialen een uniek geheel vormt in de woning.

Meer lezen Kom in contact met ons

de kracht van maatwerk Ontwerp samen met ons jouw droomkeuken

Wat maakt klassieke keukens op maat zo bijzonder?

Het meest herkenbare van klassieke keukens op maat zijn de sierlijke elementen, zoals bijvoorbeeld sierlijke kaderdeuren voorzien van een stijlvolle greep. In een klassieke keuken komen ook veel traditionele keukenonderdelen voor. Waarbij in een moderne keuken bovenkasten weinig worden toegepast, past dit perfect in het ontwerp van een maatwerk klassieke keuken.

Een keuken in klassieke stijl is vaak erg elegant, waardoor materialen zoals marmer er erg goed bij passen. Chroom en rvs zijn ook twee materialen die vaak terugkomen in deze keukenstijl, zowel in de apparatuur als in de spoelbak en kraan. Accessoires in het zicht zijn ook zeker een toevoeging die zorgen dat de klassieke keuken een huiselijk gevoel uitstraalt.

Apparatuur en mogelijkheden

De apparatuur in klassieke keukens op maat worden voornamelijk gekenmerkt door het uiterlijk. Vaak is het de modernste apparatuur in een klassiek jasje. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een groot losstaand fornuis of stijlvolle ovens. In deze stijl keuken komt rvs meer terug in de apparatuur, zoals een oven met rvs-aspecten, een rvs-afzuigkap boven de kookplaat of een afzuigkap ingebouwd in een schouw.

Kijk ook even naar de mogelijkheden in keukenbladen, fronten en materialen, grepen en greeploos, accessoires en kastsystemen voor de puntjes op de i van jouw toekomstige moderne klassieke keuken op maat.

Wat zijn de mogelijkheden? Jouw keuze: van keukenblad tot aan de apparatuur

De opties voor in een keuken zijn eindeloos, om alvast een idee te krijgen zijn er op onze website verschillende mogelijkheden uitgelicht. Neem alvast een kijkje bij onderstaande categorieën.

Fronten en materialen Keukenaccessoires

Ook een maatwerk keuken? Start nu jouw keukenproject hier

Ik wil meer weten

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak

Maak een afspraak en kom langs bij ons op kantoor om alle mogelijkheden voor het op maat maken van jouw keuken te bespreken. In overleg met jou komen we tot een advies dat we kunnen uitwerken tot de droomkeuken zoals jij hem in gedachten hebt.

0492 84 96 84 info@vogelskeukens.nl
  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring