Waalwijk en omgeving Keuken op maat laten maken Waalwijk

Omdat wij een klein familiebedrijf zijn, kunnen wij je van ontwerp tot en met montage van de keuken op maat in Waalwijk van dienst zijn. Wij kennen de klant en de keuken. Dit maakt het gemakkelijk, als je vragen hebt, tijdens het hele proces. Wij zijn goed bereikbaar en houden van korte (persoonlijke) lijnen.

Meer lezen Kom in contact met ons

Waalwijk is de stad van de ondernemers. De schoen- en lederindustrie, is het fundament van deze gezellige stad. Vogels Keukens onderneemt graag in Waalwijk. ‘Wie de schoen past, trekke hem aan.’ Wij passen de schoen, want wij weten met onze exclusieve op maat gemaakte keuken in Waalwijk en echte ambacht nog de klant te inspireren.

Wij zijn er voor jouw keuken op maat

Even voorstellen; wij zijn vader en zoon Vogels, keukenexperts met ruim 25 jaar ervaring in de keukenbranche. Geen massa, maar een klein familiebedrijf met grote resultaten. Wanneer je van plan bent een nieuwe keuken aan te schaffen, kom je in een wereld van aanbieders terecht. Wij houden van mooie keukens en vinden het vooral belangrijk, dat een nieuwe keuken weloverwogen met goed advies wordt aangeschaft.

Bij Vogels Keukens begrijpen we dat iedereen uniek is en daarom verdient jouw nieuwe keuken op maat speciale aandacht. Onze reis begint met een uitgebreid gesprek waarin we goed luisteren naar jouw wensen en eisen. Kom je bij Vogels Keukens, dan nemen we de tijd voor je.

Wij hebben een groot aanbod in diverse keukens, zoals: moderne keukens, industriële keukens, landelijke keukens, houten keukens, design keukens van RVS en zo nog meer. Wij kunnen jouwe nieuwe maatwerk keuken geheel aanpassen naar jouw wensen en eisen. Dat is een groot voordeel, omdat een standaard fabriekskeuken, misschien net een detail heeft, die jij anders wil zien. Alles is mogelijk!

Vogels Keukens is onderdeel van Vogels interieurbouw. Nog een groot voordeel, want wij hebben dus niet alleen kennis van keukens, maar ook van alles met betrekking tot interieurbouw. Vanuit onze eigen werkplaats, maken wij jouw keukenkasten precies op maat. Keukenfronten en werkbladen, bepalen voor het grootste gedeelte het aangezicht van een keuken. Hierin is het belangrijk, goed te kijken naar je woning in het mooie Waalwijk, plus het interieur. Elke keuken heeft zijn eigen charmes. Onze keukens hebben allemaal een hoogwaardige kwaliteit, daarin is een keuze maken niet moeilijk.

Keukenapparatuur

Energiezuinige en gebruiksvriendelijke keukenapparatuur is de hedendaagse trend. Dit is, gelet op de natuur en kosten, ook heel belangrijk. Wij verkopen A-merken in keukenapparatuur, waaronder: Miele, Bosch, Gaggenau, Siemens, Atag en Bora. Onze keukenapparatuur leveranciers bieden jou een breed scala aan hoogwaardige producten en innovatieve oplossingen voor je nieuwe maatwerk keuken.

Exclusieve keuken op maat laten maken Waalwijk

Wonen in Waalwijk heeft een specifiek karakter. Hier is de Noord-Brabantse gezelligheid een feit. Vind jij het daarom ook heel belangrijk om een keuken aan te schaffen, die je nog jarenlang veel gezelligheid geeft? In de keuken begint immers het samenzijn, met lekker en goed eten. Wij hebben onze bedrijfsmissie daarop gericht. Een keuken op maat is voor iedereen pas echt exclusief, als deze van alle gemakken is voorzien en luxe uitstraalt. Met onze mogelijkheden in maatwerk leveren wij keukens zoals nog niemand hem heeft.

Betrokken van ontwerp tot montage

Omdat wij een klein familiebedrijf zijn, kunnen wij je van ontwerp tot en met montage van de keuken in Waalwijk van dienst zijn. Wij kennen de klant en de keuken. Dit maakt het gemakkelijk, als je vragen hebt, tijdens het hele proces. Wij zijn goed bereikbaar en houden van korte lijnen.

We beginnen met de keukeninspiratie. Samen kijken we naar de ruimte, wensen, budget en mogelijkheden. Als alles netjes en professioneel is uitgewerkt in een ontwerp, volgt jouw nieuwe keuken snel. Wij komen persoonlijk de keuken bij je thuis plaatsen. Met onze vakkundigheid in interieurbouw, wordt alles keurig, tot op de millimeter afgewerkt.

Jouw unieke keuken op maat in Waalwijk

Onze vestiging is in Helmond-Brouwhuis, slechts 50 minuten rijden vanuit Waalwijk. Dit is een klein moment, voor betrouwbare expertise, een persoonlijke aanpak en een duurzame keuken op maat in Waalwijk. Maak je keuze voor een nieuwe keuken goed. Een keuken dient nog jarenlang. Het is een grote investering in je huis en geeft altijd waardevermeerdering.

Graag nodigen wij je uit bij ons op kantoor, dan zorgt Barrie ervoor dat de koffie vast klaar staat!

Ook een maatwerk keuken? Start nu jouw keukenproject hier

Ik wil meer weten

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak

Maak een afspraak en kom langs bij ons op kantoor om alle mogelijkheden voor het op maat maken van jouw keuken te bespreken. In overleg met jou komen we tot een advies dat we kunnen uitwerken tot de droomkeuken zoals jij hem in gedachten hebt.

0492 84 96 84 info@vogelskeukens.nl
  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring