Inspiratie Moderne keukens

Op maat gemaakte moderne keukens worden gekenmerkt door een strak vormgegeven design met innovatieve opbergmogelijkheden. Het strakke ontwerp is terug te zien in het aspect dat deze keukens vaak als een greeploze keuken worden uitgevoerd. In een moderne keuken wordt vaak van het traditionele keuken beeld afgeweken, door bijzondere vormen toe te passen en meerdere kleuren met elkaar te combineren. Een nieuwe keuken kopen in moderne stijl brengt best wel wat denkwerk met zich mee. Wij denken graag met jou mee om jouw nieuwe moderne keuken samen te stellen.

Meer lezen Kom in contact met ons

Wat maakt moderne keukens modern?

Een moderne keuken op maat is herkenbaar aan een strakke en gladde afwerking, die ontstaat door het gebruik van greeploze mogelijkheden zoals push-to-open of greeplijsten om deuren en laden te openen. Daarnaast komen in moderne keukens vaak innovatieve kastsystemen voor om opbergruimtes zo functioneel mogelijk te maken. Een goed voorbeeld is een ‘Lemans’ om de ruimte in een hoekkast goed te benutten. Andere voorbeelden van innovatieve kastsystemen zijn terug te vinden op deze website bij mogelijkheden.

Uiteindelijk zorgen de gebruikte materialen en kleuren voor een moderne uitstraling van een keuken. Tegenwoordig zijn extreem matte meubelplaten een populaire optie, waarbij het materiaal zorgt voor minder vingerafdrukken op het oppervlak en dat is ideaal wanneer push-to-open wordt toegepast. Er wordt bij het uitkiezen van een moderne keuken ook vaak afgeweken van de rvs-spoelbak en kraan, en is er meer interesse voor een zwart, goud of koperkleurige versie. Op die manier kan de keuken helemaal naar wens gemaakt worden. Dat is het grote voordeel van een keuken op maat laten maken. Ook al door kleine details toe te passen die jij mooi vindt is de nieuwe keuken helemaal naar jouw smaak te maken.

Moderne keukenapparatuur keuzes

In keukenapparatuur zijn er ook verschillende aspecten terug te vinden die passen bij moderne keukens. Denk hierbij aan kookplaten met geïntegreerde afzuiging of een afzuiging die verwerkt is in het plafond. Er zijn nog talloze andere opties, zoals kranen met kokend en/of bruisend water en wijnklimaatkasten. Zelfs aan de kleinste dingen is gedacht wanneer we gaan kijken naar de apparatuur in jouw nieuwe keuken. Een keuken kopen met zoveel luxe is een droom voor iedereen

Wij maken jouw maatwerk keuken

Wij verzorgen op elk vlak de volledige realisatie van jouw droomkeuken op maat. Wij maken niet alleen het ontwerp, maar zorgen ook voor de plaatsing en afwerking. Dus voor de moderne keuken van jouw dromen kies je voor Vogels Keukens. Loop je er tegenaan dat je jouw droomkeuken niet in een showroom vindt? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak in te plannen. Wie weet zitten wij binnenkort met elkaar om tafel voor het ontwerp van jouw eigen keuken op maat.

Wat zijn de mogelijkheden? Jouw keuze: van keukenblad tot aan de apparatuur

De opties voor in een keuken zijn eindeloos, om alvast een idee te krijgen zijn er op onze website verschillende mogelijkheden uitgelicht. Neem alvast een kijkje bij onderstaande categorieën.

Keukenapparatuur Grepen en greeploos

Ook een maatwerk keuken? Start nu jouw keukenproject hier

Ik wil meer weten

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak

Maak een afspraak en kom langs bij ons op kantoor om alle mogelijkheden voor het op maat maken van jouw keuken te bespreken. In overleg met jou komen we tot een advies dat we kunnen uitwerken tot de droomkeuken zoals jij hem in gedachten hebt.

0492 84 96 84 info@vogelskeukens.nl
  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring