mogelijkheden Keukenaccessoires

Er zijn veel keukenaccessoires om jouw keuken extra aan te kleden of te voorzien van extra functionaliteiten. Dit kunnen onderdelen zijn die zich in het zicht bevinden van de keuken, waardoor het direct de uitstraling van de keuken aanpast. Maar keukenaccessoires kunnen ook in de kasten verwerkt zijn, zoals bijvoorbeeld een lade-inrichting of afvalsortering. Hieronder worden enkele accessoires toegelicht, maar er is nog veel meer mogelijk. Kijk voor extra mogelijkheden op de website van onze leverancier LMC voor inspiratie.

Kom in contact met ons

Functionaliteit Laden inrichting

In jouw nieuwe keuken wordt standaard een bestekbak geleverd en geplaatst, maar er zijn ook andere opties om de laden in te richten. Zo kunnen lade-indelingen ook gemaakt worden door middel van tussenwanden of inzetbakken. Ook is het mogelijk om antislipmatten aan te brengen in de laden om het schuiven van kopjes, schaaltjes en borden te voorkomen.

Functionaliteit Stopcontacten

Stopcontacten zijn in een keuken onmisbaar. Deze worden zowel gebruikt voor de keukenapparatuur als bijvoorbeeld voor het opladen van je mobiele telefoon. Stopcontacten kunnen in de muur boven het werkblad verwerkt zitten, maar kunnen ook door een achterwand heen gemaakt worden door middel van uitsparingen. Daarnaast zijn er verschillende stopcontacten op de markt die in het werkblad of een zijwand van de keuken gemonteerd kunnen worden, zodat je altijd op de juiste plekken stroom hebt.

Functionaliteit Verlichting

Verlichting is op vele manieren in uw keuken te verwerken. Hierbij kun je denken aan verlichting verwerkt onder een bovenkast of wandplank, maar ook een volledig lichtgevende plank is een optie. Wij kunnen verlichting van verschillende merken leveren, zoals bijvoorbeeld Jansen en de Bont, die verschillende soorten verlichting aanbieden die door middel van handgebaren wordt aangestuurd.

Functionaliteit Muuraccessoires

Er zijn verschillende systemen waardoor het mogelijk is om de muur in je keuken extra aan te kleden. Een voorbeeld hiervan zijn speciale rails met hieraan een kruidenrek, keukenrolhouder of haken voor kookgerei en pannen.

Ook een maatwerk keuken? Start nu jouw keukenproject hier

Ik wil meer weten

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak

Maak een afspraak en kom langs bij ons op kantoor om alle mogelijkheden voor het op maat maken van jouw keuken te bespreken. In overleg met jou komen we tot een advies dat we kunnen uitwerken tot de droomkeuken zoals jij hem in gedachten hebt.

0492 84 96 84 info@vogelskeukens.nl
  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring