Valkenswaard en omgeving Keuken op maat in Valkenswaard

Een nieuwe keuken koop je hooguit een paar keer in je leven. Dit is een investering, die wij begrijpen. Vind je het belangrijk, dat er tijd en aandacht voor wordt gemaakt? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Meer lezen Kom in contact met ons

Vogels Unieke Keuken op maat in Valkenswaard

Valkenswaard is een dorp, waar de echte levensgenieters wonen. Sociaal, cultureel, sportief en recreatief wordt er volop genoten. Met meer dan 30.000 inwoners en het toerisme is Valkenwaard zijn naam wel waard. Daar worden wij van Vogels Keukens blij van. Het leven is al druk genoeg, Genieten is belangrijk. Wij zijn daarom nieuwsgierig, hoe inwoners van Valkenswaard genieten toepassen in de keuken.

Wij heten de inwoners daarom van harte welkom, bij ons kleine familiebedrijf. Wij zijn vader en zoon Vogels, met een grote passie voor exclusieve keukens. Je kunt ons gerust keukenexperts noemen, wij hebben ruim 25 jaar ervaring in de keukenbranche. Onze bedrijfsmissie is gericht op luxe, hoogwaardige keukens, vakmanschap en persoonlijke betrokkenheid. We luisteren naar de wensen van de klant en zullen op professionele en unieke wijze een droomkeuken bezorgen.

Unieke keuken op maat in Valkenswaard

Laten we even beginnen bij het unieke deel. Wil je een complete nieuwe keuken op maat in Valkenswaard aanschaffen, dan ben je snel gebonden aan de standaard fabriekskeukens. Hierin zijn vele mogelijkheden. Wij hebben een groot assortiment in keukens, zoals onder andere: moderne keukens, houten keukens, industriële keukens, landelijke keukens, greeploze keukens. Wat maakt Vogels dan zo uniek?

Vogels Keukens is onderdeel van Vogels Interieurbouw. Wij hebben naast onze expertise in keukens, ook het vakmanschap in huis in interieurbouw. Vanuit onze eigen werkplaats, kunnen wij de nieuwe keuken op maat in Valkenswaard dus aanpassen naar jouw unieke wensen.

Al onze keukens zijn van hoogwaardige kwaliteit. Met een ruime keuze in keukenbladen, fronten, kranen, afzuigsystemen, keukenapparatuur en keukenaccessoires, helpen wij je graag met een advies, waardoor je de juiste keuze maakt.

Een nieuwe keuken koop je hooguit een paar keer in je leven. Dit is een investering, die wij begrijpen. Vind je het belangrijk, dat er tijd en aandacht voor wordt gemaakt? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Keukenapparatuur

De technologie gaat maar door. Zo dachten we een paar jaar geleden nog, de ultieme oven in huis te hebben, voldoet deze nu niet meer aan de duurzaamheidseisen, zoals we nu graag zien. Daarom hebben wij alleen A-merken keukenapparatuur, zoals: Bora, Gaggenau, Siemens, Bosch, Miele en Atag. Kom gerust eens langs en laat je door onze ervaring en verstand van keukens, informeren.

Complete keukens met smaak

Ben je nog aan het oriënteren voor een nieuwe keuken? Je bent bij ons van harte welkom. We kunnen een ontwerp maken, die past in de ruimte waar deze komt. Tussen ontwerp en plaatsen zit verschil als in theorie en praktijk. Koop je bij ons een keuken, dan weet je waar je aan toe bent. Wij zijn van begin tot eind betrokken. Zo kennen wij de klant en de keuken. Wij komen graag naar Valkenswaard, om de keuken te monteren. We gaan niet eerder weg, voordat de keuken netjes en tot op de millimeter is afgewerkt.

We zijn gemakkelijk bereikbaar en houden de lijnen graag kort. Vogels Keukens is een betrouwbare en gerenommeerde keukenspecialist.

Koken in stijl met Vogels Keuken op maat in Valkenswaard

Het maakt ons niet uit, of de ruimte waarin de nieuwe op maat gemaakte keuken geplaatst moet worden, groot of klein, recht of krom is. Voor elke woning is een geschikte keuken. Heb je zelf een idee voor welke stijl keuken je wil gaan? Het kan zomaar zijn, dat de indeling heel anders wordt, omdat wij een advies geven, waar je zelf nog niet aan gedacht hebt. We denken graag met je mee en maken je wegwijs in het grote aanbod en mogelijkheden.

Van ontwerp tot montage betrokken

Klanten willen graag gehoord worden bij deze grote investering. Gelukkig bestaat het nog. Omdat wij een klein familiebedrijf zijn, weten wij vanaf het ontwerp, tot aan het neerzetten van de keukenaccessoires, wat de wensen zijn. Heb je gedurende het hele proces vragen? Die kun je bij ons stellen, wij zijn goed bereikbaar en houden de lijnen kort.

We merken dat dit, samen met onze hoogwaardige kwaliteitskeukens, een grote klanttevredenheid oplevert. Dat is nu precies, waar wij voor staan!
Zo zijn wij dus vanaf het begin tot eind betrokken en enthousiast bezig voor jouw nieuwe keuken.

Welkom

Onze vestiging bevindt zich in Helmond- Brouwhuis, waar wij ook onze eigen werkplaats hebben. In slechts een kwartiertje rijden vanaf Valkenswaard, ervaar je nog het vakmanschap, zoals je graag ziet, bij de aanschaf van een complete, nieuwe maatwerk keuken.

Kom gerust vrijblijvend kennismaken. De koffie loopt!

Ook een maatwerk keuken? Start nu jouw keukenproject hier

Ik wil meer weten

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak

Maak een afspraak en kom langs bij ons op kantoor om alle mogelijkheden voor het op maat maken van jouw keuken te bespreken. In overleg met jou komen we tot een advies dat we kunnen uitwerken tot de droomkeuken zoals jij hem in gedachten hebt.

0492 84 96 84 info@vogelskeukens.nl
  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring