Design Design keukeneiland op maat in Eindhoven

Als onderdeel van een groter project is een keukeneiland gemaakt aan de hand van ontwerpen van een binnenhuisarchitect. De bovenzijde van het eiland is voorzien van speciale bakken om kruidenplanten in de keuken te laten groeien. Aan de voorzijde van het eiland is ruimte voor een losstaande koelkast en daarnaast zijn 8 laden verwerkt. De fronten van de laden en de plinten van het eiland lopen helemaal met de vorm van het eiland mee, waardoor het een mooi geheel vormt.

Meer lezen Kom in contact met ons

Lak met echt brons

Naast de bijzondere vormen van het design keukeneiland op maat is ook voor de afwerking iets speciaals gebruikt. De Vero Metal lak die op het meubel is aangebracht is voorzien van echt brons, waardoor een uniek oppervlak wordt gecreëerd. De metaallak bestaat voor meer dan 95% uit echt metaal en naast brons zijn nog vele andere metalen mogelijk.

Voor het ontwerp van dit keukeneiland heeft de klant samengewerkt met een binnenhuisarchitect, waarna wij aan de hand van die eerste ontwerpen gekeken hebben wat mogelijk is. Door intensief contact met de klant is het meubel volledig naar zijn wens gebouwd.

Meer dan alleen keukens

Door de interieurbouw achtergrond van Vogels Keukens hebben wij de klant niet alleen voorzien van een keukeneiland, maar hebben wij ook verschillende andere meubels mogen maken. Op de foto’s is een van de kledingkasten te zien die geplaatst is in de gasten slaapkamer. Dus bent u naast een nieuwe keuken ook op zoek naar een kledingkast of wandkast, dan kunnen wij daar ook verder in ondersteunen. Een bijpassende kast bij je nieuwe keuken is dus ook geen probleem.

Ook een design keukeneiland op maat in Eindhoven?

Wij willen graag met jou naar de mogelijkheden kijken voor jouw beschikbare ruimte. Wij willen jou zo veel mogelijk ontzorgen tijdens de realisatie van jouw keuken, vanaf het initiële advies tot aan de montage van de keuken. Zo steelt jouw nieuwe keuken of keukeneiland op maat de show in jouw woning. Wens je graag een keuken op maat in de omgeving van Eindhoven die jou voorziet in alle opbergmogelijkheden? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en het inplannen van een afspraak. Wie weet kunnen wij jouw keuken op maat al snel voor je realiseren. Ook een keuken met kookeiland is voor ons geen enkel probleem.

Ook een maatwerk keuken? Start nu jouw keukenproject hier

Ik wil meer weten

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak

Maak een afspraak en kom langs bij ons op kantoor om alle mogelijkheden voor het op maat maken van jouw keuken te bespreken. In overleg met jou komen we tot een advies dat we kunnen uitwerken tot de droomkeuken zoals jij hem in gedachten hebt.

0492 84 96 84 info@vogelskeukens.nl
  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring