Het stappenplan Jouw keukenproject

Vogels Keukens is een familiebedrijf dat jouw keuken ideeën en keukenproject om wil zetten naar werkelijkheid. Van advies tot montage staan wij voor je klaar. Ideeën worden op papier gezet en er wordt net zo lang aan gesleuteld totdat het perfect is voor in jouw huis en dan gaan wij aan de slag. Doordat wij beschikken over een eigen werkplaats en wij niet gebruik maken van standaard keukenkastjes zijn de combinaties van materialen, kleuren en afmetingen eindeloos om tot jouw droomkeuken te komen. Wij beschikken niet over een grote showroom, maar door de vele materiaalsamples waar wij over beschikken hebben we een mooie plek gecreëerd waar jij inspiratie op kan doen. Hier kunnen we materialen en kleuren goed met elkaar combineren en een fysiek moodboard creëren voor uw keukenproject.

Kom in contact met ons

Stap 1 Kennismakingsgesprek

De weg naar jouw nieuwe keuken begint met een afspraak bij ons op kantoor, waarbij we samen tot een eerste ontwerp komen van jouw keuken. Hierbij maken we schetsen aan de hand van jouw wensen en ideeën, waarbij wij advies geven over keuzes die gemaakt moeten worden. Wat kan je zelf doen om je goed voor te bereiden op ons eerste gesprek? Bel ons gerust voor een oriëntatie!

Stap 2 De offerte

Aan de hand van ons kennismakingsgesprek wordt een eerste offerte opgesteld. Wij maken onze offertes op basis van de te gebruiken materialen en de benodigde werkuren, hierdoor vinden wij dat we een eerlijke prijs kunnen neerleggen. Dit maakt ons flexibel met aanpassingen in het ontwerp en/of materialen, omdat de we hierop de prijs ook eerlijk kunnen aanpassen (ook na het tekenen van de offerte).

Stap 3 Vervolggesprek

Een keuken bestaat uit veel verschillende zaken en een offerte is dan ook vaak erg uitgebreid. Uit ervaring weten we dat dit vragen met zich mee kan brengen, daarom nodigen wij je graag uit voor een vervolggesprek. Hier nemen we de offerte samen door en kunnen onduidelijkheden worden weggenomen. Mocht het nodig zijn dan is er altijd de mogelijkheid om aanpassingen te doen aan het eerste ontwerp.

Stap 4 Ondersteunende informatie

Bij een nieuwe keuken komt vaak ook een kleine of zelfs grote verbouwing kijken. Wij leveren een leidingplan aan, waarop de benodigde stroompunten en water aan-/afvoer aangegeven zijn. Op deze manier kan de ruimte zo goed mogelijk voorbereid worden voor jouw nieuwe keuken.

Stap 5 Het inmeten

De ruimte waar de keuken komt, wordt door ons ingemeten. Deze afmetingen worden gebruikt voor de definitieve tekeningen en ontwerp. Op deze manier kan de keuken zo strak mogelijk geplaatst worden en wordt het gebruik van grote passtukken voorkomen. Het inmeetmoment bepaald het uiteindelijke moment van montage, de precieze levertijd is afhankelijk van het ontwerp en de materialen/afwerking.

Stap 6 De montage

Nadat de productie van de keuken is afgerond zullen wij samen een afspraak plannen om deze te plaatsen. Gemiddeld zijn wij hiervoor twee aansluitende dagen bij je bezig. Hierna moeten alleen nog de laatste zaken worden aangesloten door een elektricien en loodgieter, waarna de keuken klaar is voor gebruik.

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak

Maak een afspraak en kom langs bij ons op kantoor om alle mogelijkheden voor het op maat maken van jouw keuken te bespreken. In overleg met jou komen we tot een advies dat we kunnen uitwerken tot de droomkeuken zoals jij hem in gedachten hebt.

0492 84 96 84 info@vogelskeukens.nl
  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring