Helmond en omgeving Maatwerk keuken laten maken in Helmond

Overweeg je een nieuwe keuken in Helmond? Kies dan voor Vogels Keukens - een klein keukenbedrijf uit Helmond - en laat een op maat gemaakte keuken realiseren! Ben je toe aan een keuken die perfect aansluit bij jouw woning? Bij Vogels Keukens ben je aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van unieke op maat gemaakte keukens in Helmond en omstreken.

Meer lezen Kom in contact met ons

Jouw keukenspecialist in Helmond

Wil je een maatwerk keuken laten maken in Helmond bij een echt Helmonds familiebedrijf? Kies dan voor Vogels Keukens, waar we gespecialiseerd zijn in het creëren van unieke op maat gemaakte keukens in Helmond en de omliggende gebieden. Onze keukens worden ontworpen met hoogwaardige materialen in onze eigen werkplaats en bieden een ruime keuze aan stijlen, merken en apparatuur. Wij streven we ernaar om jouw droomkeuken te realiseren, afgestemd op jouw comfort, gebruiksgemak, smaak en persoonlijk budget.

Wat kost een keuken op maat?

Benieuwd naar wat een keuken op maat kost? Of hoe de kosten van een keuken op maat zijn opgebouwd? In ons recent geschreven blog artikel leggen we je dit uitgebreid aan je uit. Heb je nog steeds vragen? Kom gerust bij ons langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met onze Barrie.

Alles is mogelijk in jouw nieuwe keuken

Of je nu een landelijke, greeploze, industriële, houten, klassieke, design of moderne keukenstijl wenst, wij zorgen ervoor dat je keuken perfect bij jouw behoeften aansluit. Bij ons krijg je volledige vrijheid om het materiaal, de indeling, de keukenapparatuur en de stijl van jouw keuken zelf te kiezen. Of je nu de voorkeur geeft aan bekende merken zoals ATAG, Bosch of Miele, of specifieke merken zoekt voor je oven, afzuigkap of kookplaat (zoals bijvoorbeeld BORA en Novy), wij maken het mogelijk. Zelfs als je een luxe kookeiland wilt, zien wij geen uitdaging als onmogelijk.

Van persoonlijk advies tot montage

Een maatwerk keuken laten maken is niet niks. Daarom proberen wij als keukenbedrijf jou volledig te ontzorgen, van ontwerp tot plaatsing en afwerking. We plannen graag een afspraak met je in om jouw wensen te bespreken, zodat we een goed doordacht plan kunnen presenteren.

Samen met jou ontwerpen we de keuken en bieden we een visueel beeld van het eindresultaat. Na goedkeuring meten we jouw maatwerk keuken nauwkeurig in en maken we een 3D-tekening van het ontwerp. Pas nadat je akkoord bent gegaan, bestellen we de materialen en apparatuur. Vervolgens produceren we jouw maatwerk keuken – deze maken wij in onze werkplaats in Helmond -, en plannen we samen met jou de montage.

Keukens op maat van Vogels Keukens

Nieuwsgierig geworden naar hoe zo’n maatwerk keuken van Vogels Keukens er dan uit kan komen te zien? Bekijk hier de keuken met apparatenwand en kookeiland die we recentelijk voor een klant in Helmond hebben mogen realiseren. Benieuwd naar andere projecten? Bekijk ze hier.

Meer dan keukens

Bij Vogels Keukens hebben wij een uitgebreide achtergrond in alles dat met maatwerk interieur te maken heeft. Daarom kunnen we naast het maken van maatwerk keukens natuurlijk ook bijpassende kasten op maat maken die perfect bij je nieuwe keuken matchen. Voor meer informatie over onze maatwerk kasten kun je terecht op onze website vogelsinterieurbouw.nl.

Bakske koffie doen?

Omdat wij niet zo maar een keukenbedrijf zijn maar nog een echt klein familiebedrijf, ervaren onze klanten nog de persoonlijke aandacht en advies. Als je een nieuwe keuken koopt, is dit een behoorlijke investering en waardevermeerdering van je huis. Wij vinden het daarom belangrijk, hier samen met de klant, goed de tijd voor te nemen. Bel of mail ons daarom vrijblijvend om binnenkort onder het genot van een goed bakske koffie de mogelijkheden voor jouw maatwerk keuken te bespreken.

Heb je ideeën? Neem ze vooral mee. Wil je een direct passend advies of puur en alleen oriënteren? Je bent altijd welkom!

 

Ook een maatwerk keuken? Start nu jouw keukenproject hier

Ik wil meer weten

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak

Maak een afspraak en kom langs bij ons op kantoor om alle mogelijkheden voor het op maat maken van jouw keuken te bespreken. In overleg met jou komen we tot een advies dat we kunnen uitwerken tot de droomkeuken zoals jij hem in gedachten hebt.

0492 84 96 84 info@vogelskeukens.nl
  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring