Modern Keuken met apparatenwand en kookeiland in Helmond

Voor een woonhuis in de Helmondse wijk Stiphout hebben wij een moderne keuken gerealiseerd met apparatenwand en groot kookeiland. Het grote eiland vormt door zijn plaatsing het middelpunt van de woning, de keuken wordt hier dus als optimale leefruimte gebruik. Het dikke keramische werkblad, de greeplijsten en de inductiekookplaat met PITT cooking geven een moderne uitstraling aan deze keuken.

Meer lezen Kom in contact met ons

Laden als opbergruimte

Voor deze gerealiseerde keuken op maat in Helmond heeft de klant gekozen voor laden als primaire opbergruimte, daardoor is het grote eiland aan alle zijden voorzien van laden. De lange zijden zijn beide voorzien van zes voorraadladen en de kopse zijden van het eiland hebben er ook nog twee boven elkaar. Daarnaast zijn ook nog enkele binnenladen toegepast om de ruimtes optimaal te benutten.

In de kastenwand zijn als alternatief nog twee apothekerskasten toegepast om de smalle hoge kasten ook optimaal te benutten. Ook deze apothekerskasten zijn via de verticale greeplijsten te openen.

Moderne aspecten en apparatuur

Het kookeiland is voorzien van horizontale greeplijsten om de lade te openen. Bij de kastenwand zijn twee verticale greeplijsten toegepast en bij de middelste kastdelen is gekozen voor push-to-open. Door beide systemen toe te passen is een goede combinatie tussen uitstraling en functionaliteit gevonden. Zo zijn de koelkast en de vriezer gewoon via de greeplijsten te openen.

De kastenwand en het kookeiland zijn beiden uitgerust met de modernste apparatuur. De klant wilde graag nog gas blijven gebruiken in de keuken voor het wokken. Dus naast de nieuwe inductiekookplaat is een wokbrander van PITT cooking geplaatst. Op deze manier kon toch de stap naar inductie worden gemaakt, terwijl het wokken op gas mogelijk bleef. De plafondafzuiging werkt zowel voor de inductiekookplaat als voor de wok brander en door deze in het plafond weg te werken blijft de keuken erg open en ruimtelijk. Zo wordt jouw keuken met kookeiland wel echt heel modern.

Ook een keuken op maat in regio Helmond?

Wij zijn een klein familiebedrijf bestaande uit vader en zoon dat graag met je meedenkt en klaar staat om al jou op maat gemaakte keuken wensen te realiseren. Wij willen dat je optimaal geniet van je woning en een keuken hebt die aansluit bij jouw interieurwensen. Woon je in omgeving Helmond en is een keuken op maat voor jou de gewenste oplossing? Dolgraag een keuken met kookeiland willen hebben maar heb je speciale maten nodig? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op, en wie weet zitten wij binnenkort met elkaar om tafel voor het ontwerp van jouw eigen keuken op maat.

Heb je al ideeën voor jouw nieuwe keuken op maat? Neem ze dan vooral mee. Wil je een direct passend advies of wil je liever alleen oriënteren op de mogelijkheden? Je ben altijd welkom! Bel of mail ons, en Barrie zorgt dat de koffie (of thee!) voor je klaar staat.

Ook een maatwerk keuken? Start nu jouw keukenproject hier

Ik wil meer weten

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak

Maak een afspraak en kom langs bij ons op kantoor om alle mogelijkheden voor het op maat maken van jouw keuken te bespreken. In overleg met jou komen we tot een advies dat we kunnen uitwerken tot de droomkeuken zoals jij hem in gedachten hebt.

0492 84 96 84 info@vogelskeukens.nl
  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring