Klassiek Klassieke keuken op maat in Eindhoven

In Eindhoven hebben wij een klassieke keuken op maat mogen maken. De keuken wordt gekenmerkt door het vijf centimeter dikke terrazzo werkblad, welke is voorzien van een uitbouw tegeltjes spoelbak en klassieke kaderdeuren met een vlak paneel. Het fornuis met inductiekookplaat zorgt voor een extra klassiek uiterlijk, terwijl toch genoten kan worden van de moderne technieken. De details maken deze keuken in Eindhoven helemaal af.

Meer lezen Kom in contact met ons

Traditionele elementen in met moderne techniek

Klassieke keukens zijn nog steeds erg populair, maar de luxe uit moderne keukens mag ook niet gemist worden. Gelukkig zijn er tegenwoordig mooie oplossingen om het beste van beide werelden te doen samenkomen. Zo is er in deze keuken in Eindhoven een fornuis met klassieke uitstraling geplaatst, welke aan de bovenzijde is voorzien van een inductiekookplaat in plaats van gaspitten. Daarnaast is de keuken voorzien van wandplanken met klassieke sierranden en deze planken zijn voorzien van moderne led spots voor genoeg licht boven het werkblad.

Terrazzo werkblad

Deze keuken is voorzien van een traditioneel terrazzo aanrechtblad. Het is een nostalgisch, maar erg degelijk materiaal, waarmee het klassieke gevoel in de keuken goed naar voren komt. Het werkblad heeft een dikte van 5 cm en is voorzien van een veegplint tegen de achterwand. Een terrazzo keukenblad is perfect om te combineren met een uitbouw spoelbak. Deze kan volledig gemaakt worden van het terrazzo materiaal of kan worden voorzien van tegeltjes, zoals in deze klassieke keuken in Eindhoven.

Ook een klassieke keuken op maat in Eindhoven?

Ondanks dat we een klein familiebedrijf zijn hebben we veel ervaring en kennis in de keukenbranche, waardoor we jou van goed advies kunnen voorzien. Onze liefde voor keukens en onze ervaring uit de interieurbouw zorgt ervoor dat we ook op de details letten, waardoor we net dat beetje extra aan je keuken kunnen geven. Wij laten je kennis maken met onderdelen van je keuken, waar je zelf nog niet over nagedacht hebt. Ben jij woonachtig in Eindhoven en is een standaard keuken niet toereikend voor jouw woning? Maak dan een afspraak met ons, zodat we samen de mogelijkheden voor een keuken op maat kunnen bespreken.

Ook een maatwerk keuken? Start nu jouw keukenproject hier

Ik wil meer weten

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak

Maak een afspraak en kom langs bij ons op kantoor om alle mogelijkheden voor het op maat maken van jouw keuken te bespreken. In overleg met jou komen we tot een advies dat we kunnen uitwerken tot de droomkeuken zoals jij hem in gedachten hebt.

0492 84 96 84 info@vogelskeukens.nl
  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring