Keuken op maat Den Bosch Op maat gemaakte keuken Den Bosch

Vogels Keukens, is onderdeel van Vogels interieurbouw. Dit betekent, dat wij naast specialisme in keukens, ook bouwkundig een scherp oog en twee rechterhanden hebben. Jouw nieuwe keuken in Den Bosch, zal tot op de millimeter passen en netjes afgewerkt worden. Gegarandeerd!

Meer lezen Kom in contact met ons

Vogels Keukens is de Bossche Bol als beste smaak

Den Bosch, de hoofdstad van Noord- Brabant, daar komen wij van Vogels Keukens, maar al te graag. Een stad die groot is, maar waar mensen geen haast hebben, omdat ze weten wat GENIETEN is. Een stad waar mensen verdwalen in de schoonheid van de historie en het bruisende centrum.

Je zal maar wonen in mooi ’s-Hertogenbosch! Wij zien de Bossche Bollen al in jouw keuken op het aanrecht staan. Klaar voor visite, want gezelligheid en de bekende bol, is hier één.

Welkom bij Vogels Keukens in Den Bosch

DE keukenspecialist in heel het zuiden van Nederland. Een keukenspecialist ben je pas, als je niet alleen blinkende keukens in een showroom kunt verkopen, maar echt luistert, professioneel advies geeft en de keuken, tot in het laatste detail, bij je thuis monteert. Hier is betrokkenheid voor nodig. Vogels Keukensheeft deze passie en vakmanschap. Als klein familiebedrijf, van vader en zoon, maken wij je droomkeuken in Den Bosch werkelijkheid.

Persoonlijk en vakkundig

Wij hebben ruim 25 Jaar ervaring in exclusieve keukens. Als je van plan bent om een nieuwe keuken te kopen, gaat er een wereld aan keuze voor je open. Vanaf het keukenontwerp tot en met de laatste keukenaccessoire, zijn wij persoonlijk jouw vakkundige keukenspecialist.

Vogels Keukens, is onderdeel van Vogels interieurbouw. Dit betekent, dat wij naast specialisme in keukens, ook bouwkundig een scherp oog en twee rechterhanden hebben. Jouw nieuwe keuken in Den Bosch, zal tot op de millimeter passen en netjes afgewerkt worden. Gegarandeerd!

Ontwerp van jouw droomkeuken

Kom je bij ons langs, dan ervaar je direct de rust en persoonlijke aandacht. Samen stellen we jouw ideale keuken samen. Wij hebben een breed assortiment in hoge kwaliteit kastensystemen, keukenfronten,kookplaten, aanrechtbladen, keukenkranen, keukenapparatuur en accessoires. Een keuken is het hart van je huis. Een hart heeft liefde en gezondheid nodig voor een duurzaam leven. Een keuken is net zo. Duurzame materialen en praktische oplossingen, maken jouw keuken, het kloppende hart in je huis en een lust voor het oog.

Unieke keukens in Den Bosch

Welke keuken je ook kiest, er is genoeg aanbod. Industriële keukens, moderne keukens, klassieke- en landelijke keukens, enzovoorts. Een keuken gaat met zijn tijd mee. Elke keuken heeft een eigen stijl en uitstraling. De meeste mensen willen graag zelf de regie hebben, in de samenstelling van een keuken. Dat begrijpen wij heel goed. Daarom is Vogels Keukens van advies tot montage, de juist keuze. Wij nemen je mee in mogelijkheden en maken deze werkelijkheid in je huis. In onze eigen werkplaats kunnen wij, indien gewenst, jouw nieuwe keuken namelijk aanpassen zoals jij wil.

Onze vestiging is in Helmond-Brouwhuis. Wij komen graag naar Den Bosch, om jouw keuken te monteren. Laten we eerst beginnen met het ontwerp. We nodigen je daarom van harte bij ons uit. Een unieke keuken begint met een goed doordacht plan en eindigt in jarenlang gemak en gebruik. Schoonheid en duurzaamheid bepalen de waarde van je huis in mooi Den Bosch. Een keuken van Vogels, is hier groot onderdeel van.

Hebben we je al een beeld gegeven over onze keukenexpertise die uniek is?
Wil jij een keuken, zoals niemand het heeft? Kom dan bij ons langs. De koffie staat klaar!

Ook een maatwerk keuken? Start nu jouw keukenproject hier

Ik wil meer weten

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak

Maak een afspraak en kom langs bij ons op kantoor om alle mogelijkheden voor het op maat maken van jouw keuken te bespreken. In overleg met jou komen we tot een advies dat we kunnen uitwerken tot de droomkeuken zoals jij hem in gedachten hebt.

0492 84 96 84 info@vogelskeukens.nl
  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring