Keuken op maat Geldrop Op maat gemaakte keuken Geldrop

Als echte Noord-Brabanders, kennen de inwoners van Geldrop het belang van bourgondisch genieten. Een mooie keuken is de beste ruimte van je huis, waarin samenzijn, lekker eten en drinken een uitvalsbasis is. Een keuken dient praktisch en gebruiksvriendelijk te zijn en uiteraard een lust voor het oog.

Meer lezen Kom in contact met ons

Genieten in Geldrop in je nieuwe keuken

Geldrop staat bekend om een fijne woongemeente. Welvaart is hier voor iedereen toegankelijk.
Fijn wonen is ook fijn eten en genieten met elkaar.

Vogels Keukens weet hier alles van. Geldrop sluit met deze gedachtegang, uitstekend aan bij de visie van Vogels Keukens.

De keukenspecialist in Geldrop

Wij zijn Henri en Barry van Vogels keukens en nemen je graag mee in onze passie voor- en expertise in keukens. Vogels Keukens heeft een ruim assortiment A-merken keukenapparatuur. De moderne techniek staat voor kwaliteit, duurzaam en energiezuinig. Bij ons kun je terecht voor topmerken keukenapparatuur, zoals: Bora, Miele, Bosch, Atag, Siemens en Gaggenau.
Een compleet nieuwe keuken aanschaffen, is geen aankoop die over één nacht ijs gaat. Goed oriënteren en een professioneel advies, is het begin van je droomkeuken waar je nog heel lang gebruik van maakt en geniet.
Vogels keukens levert en monteert in heel het zuiden van Nederland onze keukens.
Zo maken we wonen in Geldrop nog een beetje mooier met onze exclusieve keukens.

Unieke keukens door keuze in samenstelling

Bij ons kun je terecht voor een complete nieuwe keuken, keukenapparatuur en keukenaccessoires.
Niets bijzonders, horen wij u denken. Toch zijn wij dat wel.
Vogels Keukens is een klein familiebedrijf, van vader en zoon met een vestiging en werkplaats in Helmond-Brouwhuis. Klein betekent persoonlijk en betrokken met een groots resultaat. Wij leveren nog echt vakmanschap en hebben oog en oor voor al je wensen. We denken in mogelijkheden. Vogels Keukens is onderdeel van Vogels interieurbouw. Wij denken dus verder als standaard uit de fabriek. We hebben ruim 25 jaar ervaring in de keukenbranche. De trends volgen wij altijd op. Wil je dit nu juist liever niet, maar heb je zelf een ontwerp bedacht? Dan ben je ook bij Vogels Keukens van harte welkom. Wij kunnen met ons getrainde timmermansoog, een standaard keuken aanpassen en zo helemaal voldoen aan jouw wensen. Zo ontstaat een unieke keuken, die niemand heeft!
Kies je liever voor een complete nieuwe keuken, precies zoals deze is? Prima. Met ons kun je alle kanten op.
Met onze persoonlijke benadering van ontwerp tot montage, weet je waar je aan toe bent en kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan. Wij zijn samen goed bereikbaar en staan open voor vragen tijdens het hele proces.

Details en precieze bij Vogels Keukens

Elke keuken en ruimte is weer anders. Een tekening van het huis, geeft geen ongelijke wanden en muren aan. Het is passen en meten. Vogels Keukens weet met vakkundigheid jouw nieuwe keuken te plaatsen. Recht is recht en krom is krom. Bij ons geen ingewikkelde toestanden. Wij maken de keuken tot op de millimeter passend en werken alles nauwkeurig af, tot het laatste detail.

Industriële keukens of juist landelijk?

Vogels Keukens heeft een groot aanbod keukens. Wij adviseren altijd om dicht bij je eigen smaak te blijven, kies een keuken die past bij je huis en interieur. Wij hebben dit echt goed begrepen, ook zonder grepen.

Als echte Noord-Brabanders, kennen de inwoners van Geldrop het belang van bourgondisch genieten. Een mooie keuken is de beste ruimte van je huis, waarin samenzijn, lekker eten en drinken een uitvalsbasis is. Een keuken dient praktisch en gebruiksvriendelijk te zijn en uiteraard een lust voor het oog.

Elke keuze in keukenfronten, keukenbladen, keukenkranen, keukenaccessoires en keukenapparatuur, kan het verschil maken. Wij helpen je graag met een professioneel advies. Jij bent uiteindelijk de chef-kok in je nieuwe, exclusieve keuken.

Persoonlijke aandacht en tijd, is waar wij voor staan. Net zoals bereikbaarheid. Geldrop is een plaats, die daarbij past. Ben je op zoek naar een nieuwe keuken of wil je alleen oriënteren of advies? Wij maken hier nog tijd voor. Wij zijn pas echt tevreden, als de klanten nog jarenlang duurzaam kunnen genieten van een exclusieve keuken. Wonen in Geldrop, is genieten in een prachtige woonomgeving. Het begint in het huis of appartement waar je heerlijk op je gemak bent.

Bezoek Vogels keukens in onze vestiging in Helmond-brouwhuis, het is slechts 15 kilometer van Geldrop.

Ervaar bij ons nog keukenspecialisten die vakmanschap uitoefenen en van het begin tot eind betrokken is, bij de aanschaf van je nieuwe keuken.

Een bakje lauwe klats staat klaar, Houdoe!

 

Ook een maatwerk keuken? Start nu jouw keukenproject hier

Ik wil meer weten

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak

Maak een afspraak en kom langs bij ons op kantoor om alle mogelijkheden voor het op maat maken van jouw keuken te bespreken. In overleg met jou komen we tot een advies dat we kunnen uitwerken tot de droomkeuken zoals jij hem in gedachten hebt.

0492 84 96 84 info@vogelskeukens.nl
  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring