Keuken op maat Mierlo Op maat gemaakte keuken Mierlo

Met ons brede keukenaanbod, voorzien wij je van verschillende keukens: Moderne keukens, industriële keukens, greeploze keukens, luxe keukens, landelijke keukens enzovoorts. Hoe is je interieur en welke keuken past bij de waarde van je huis in Mierlo? Vogels Keukens adviseert je professioneel en met aandacht.

Meer lezen Kom in contact met ons

Vogels Keukens in Mierlo, een kers op de taart!

Welkom bij Vogels Keukens. Gemeente Mierlo staat bekend om de kersen en niet te vergeten, is het de geboorteplaats van een bekende Nederlandse acteur die iets heeft met boodschappen.

Boodschappentassen op het aanrecht en uitpakken in de koelkast. We doen het zo vaak. In welke keuken doe je dit? Is dit je droomkeuken met dito keukenblad, keukenfronten en keukenapparatuur, of ben je op zoek naar een nieuwe keuken?

Vogels Keukens is dan een uitstekende keuze.

Unieke, exclusieve keukens

Wij zijn vader en zoon Vogels, met ruim 25 jaar ervaring in de keukenbranche, hebben wij als klein familiebedrijf nog de persoonlijke aandacht voor je nieuwe keuken.

Vogels Keukens heeft als uitzondering op de bekende “keukenfabrieken’”, nog het echte vakmanschap in handen. Als onderdeel van Vogels interieurbouw, kun je naast professioneel keukenadvies, ook twee paar handige rechterhanden verwachten. Koop je bij ons een keuken, dan weet je waar je aan toe bent. Wij zijn van keukenontwerp tot het laatste schroefje, jouw persoonlijke keukenspecialist. We leveren in heel Zuid- Nederland onze keukens. De plaats Mierlo past in ons, en jouw perfecte plaatje.

Een kwaliteitskeuken koop je niet dagelijks. Wij vinden het heel belangrijk, dat daarin een weloverwogen keuze wordt gemaakt. Alles begint bij het begin, het keukenontwerp dus.

Heb je vooraf al een idee in je hoofd? Deel het gerust met ons. Wil je eerst graag alleen oriënteren? Welkom! Wat het ook is, samen komen we eruit. Wij bieden heel veel keuze in keukenstijlen en hoogwaardige materialen.

Duurzaamheid is niet meer weg te denken. De energiekosten kunnen omlaag met de aanschaf van energiezuinige keukenapparatuur. Wij verkopen A-merken zoals: Miele, Bosch, Gaggenau, Atag en Bora.

De samenstelling van een nieuwe keuken begint bij smaak, beschikbare ruimte en praktische oplossingen. Hiervoor kun je bij ons terecht voor een gedegen advies. Daar blijft het niet bij, want als je kiest voor Vogels Keukens, kies je voor een keuken van zeer goede kwaliteit, inclusief persoonlijke en servicegerichte klantvriendelijkheid.

Uniek van ontwerp tot montage

Een keuken in een showroom trekt je aandacht. Toch zijn er bepaalde details, die je eigenlijk liever net even anders ziet. Herkenbaar?

De stijl van jouw nieuwe keuken, mag je bij ons los zien van standaard. Wij denken mee in mogelijkheden. Door ons vakmanschap in interieurbouw, kunnen wij je nieuwe keuken met plezier uniek maken.

Een droomkeuken is niet standaard, maar is helemaal jij!

Waar vind je nog de persoonlijke tijd en vakmanschap in deze tijd?

Wil je de luxe van een keuken nog jarenlang ervaren, waarbij een keukenspecialist voor jou nog met passie en oog voor detail, alles keurig monteert en afwerkt? Kom dan naar Vogels Keukens.

Wat maakt Vogels speciaal in Mierlo?

De kers op de taart in vakmanschap!  Wij zijn vader en zoon Vogels en heten je van harte welkom in onze vestiging en werkplaats in Helmond- Brouwhuis. Nog geen kwartiertje rijden van Mierlo!

Met ons brede keukenaanbod, voorzien wij je van verschillende keukens: Moderne keukens, industriële keukens, greeploze keukens, luxe keukens, landelijke keukens enzovoorts. Hoe is je interieur en welke keuken past bij de waarde van je huis in Mierlo?

Vogels Keukens adviseert je professioneel en met aandacht.

Als vakmannen staan wij voor je klaar. Dit begint bij het keukenontwerp. Elke millimeter is voor ons een uitdaging. Denken in mogelijkheden, dat is wat Vogels Keukens zo uniek maakt. Een blinkende keuken en maatpak, zegt nog niets over het totale proces. Wij weten van kennismaking, tot en met het laatste detail in afwerking van jouw keuken, wat je wensen zijn.

Goede bereikbaarheid vinden we belangrijk. Vragen mogen daarom gewoon worden gesteld. Omdat we zo betrokken zijn bij jouw droomkeuken, ontvang je van ons vlot en duidelijk antwoorden op je vragen.

Vogels Keukens levert in heel Zuid-Nederland exclusieve keukens. Mierlo hoort daar natuurlijk helemaal bij.

Stel je eisen voor een nieuwe keuken niet bij aan de fabriek. Blijf uniek!

Welkom bij Vogels Keukens, laat je met aandacht inspireren!

 

Ook een maatwerk keuken? Start nu jouw keukenproject hier

Ik wil meer weten

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak

Maak een afspraak en kom langs bij ons op kantoor om alle mogelijkheden voor het op maat maken van jouw keuken te bespreken. In overleg met jou komen we tot een advies dat we kunnen uitwerken tot de droomkeuken zoals jij hem in gedachten hebt.

0492 84 96 84 info@vogelskeukens.nl
  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring