Keuken op maat Eindoven Op maat gemaakte keuken Eindhoven

Vogels Keukens neemt je mee op reis naar de perfecte eindbestemming! Laten we beginnen op de airport. Voordat een keuken jou nog heel lang meeneemt met heerlijke wereldgerechten, beginnen we bij de start. Daarin gaan we samen kijken wat de wensen zijn.

Meer lezen Kom in contact met ons

Innoveren in EINDHOVEN, met de mooiste keuken in jouw huis.

Eindhoven is de stad van het licht. Innovatie, design en aanpakken, zijn de sleutelwoorden die horen bij deze lichtstad. Laat dat nou precies passen bij Vogels keukens. Wij houden ook van design en aanpakken. Dat doen wij met 25 jaar ervaring en expertise, in het realiseren van exclusieve keukens. Waarom exclusief? Omdat wij net even anders zijn. Er is een groot verschil in standaard fabriekskeukens of unieke keukens. Vakmanschap hoort bij ons. In onze werkplaats kunnen we jouw nieuwe keuken, tot in het laatste detail aanpassen, helemaal zoals jij wenst.

Vogels Keukens neemt je mee op reis naar de perfecte eindbestemming!

Laten we beginnen op de airport. Voordat een keuken jou nog heel lang meeneemt met heerlijke wereldgerechten, beginnen we bij de start. Daarin gaan we samen kijken wat de wensen zijn.

Aanbod

Wij hebben een groot aanbod in A-merken keukenapparatuur, zoals: Bora, Miele, Gaggenau, Bosch en Atag. Een Keuken heeft hoogwaardige materialen nodig, voor een duurzaam gebruik. Vogels Keukens vindt het belangrijk, dat daarin een goede keuze wordt gemaakt. Wij denken met je mee en geven een professioneel advies. Nu kunnen we verder. Je weet welk keukenapparatuur voor jou geschikt is.

Keukenontwerp

De uitstraling en afwerking van de keuken in het keukenontwerp, is natuurlijk heel leuk. Je ziet je droomkeuken al helemaal voor je. Met precieze maken wij jouw keuken compleet en tot op de millimeter passend. Elk huis is anders en elk mens is anders. Een keukenontwerp is eigenlijk altijd uniek. Of je nu kiest voor een strakke, moderne keuken, een sfeervol landelijke keuken, of trendy industriële keuken, wij maken het, zoals jij het graag ziet. Het gaat erom, dat het helemaal past bij je huis en je smaak. Kies bijvoorbeeld uit een keukenblad van natuursteen, beton, keramiek of hout. Alle bladen geven een eigen touch aan jouw keuken. Zo is het vooraanzicht, de fronten, met of zonder handgrepen, net zo belangrijk. Een keuken moet gebruiksvriendelijk zijn en daarnaast een parel in je huis die verbindt.

Waarom Vogels Keukens

Vogels Keukens, is een klein familiebedrijf van vader en zoon. Vogels keukens is onderdeel van Vogels-interieurbouw. Wij zijn gevestigd in Helmond-Brouwhuis. We leveren keukens in heel Zuid-Nederland en zelfs daarbuiten. EINDHOVEN hoort daar uiteraard bij. Wij onderscheiden ons door maatwerk te bieden. Bij ons geen gewoon en standaard. Elke combinatie is mogelijk. Met onze persoonlijke aanpak, hebben wij aandacht voor jouw wensen. Omdat wij maatwerk bieden, kun je dus kiezen uit een diversiteit in hoogwaardige materialen, die wij kunnen combineren.

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. We zijn betrokken in het hele proces, vanaf het idee tot het plaatsen de keuken. We zijn goed bereikbaar en houden van korte lijntjes.

Kies jij voor uniek en vakmanschap?

Kom eens langs en ervaar zelf de persoonlijke aanpak en de aandacht die je wil bij de aanschaf van een nieuwe keuken. Een keuken koop je niet elke dag. Deze gaat jarenlang mee met jouw kookkunsten en bepaalt de waarde van je huis. Wij weten dat!

We willen je graag kennis laten maken met ons onderscheidend vermogen in kwalitatieve keukens. Nog veel meer zijn we geïnteresseerd in jouw wensen voor je nieuwe keuken!

Tijd om te gaan! Onze koffie staat klaar.

Ook een maatwerk keuken? Start nu jouw keukenproject hier

Ik wil meer weten

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak

Maak een afspraak en kom langs bij ons op kantoor om alle mogelijkheden voor het op maat maken van jouw keuken te bespreken. In overleg met jou komen we tot een advies dat we kunnen uitwerken tot de droomkeuken zoals jij hem in gedachten hebt.

0492 84 96 84 info@vogelskeukens.nl
  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring