Keuken op maat Uden Op maat gemaakte keuken Uden

Wij komen graag naar Uden met jouw droomkeuken. We gaan pas weg, als deze perfect is gemonteerd. Om dit echte vakmanschap nog te mogen ervaren, nodigen wij je van harte uit, om vrijblijvend bij ons langs te komen, in onze vestiging in Helmond-Brouwhuis.

Meer lezen Kom in contact met ons

Als je mag wonen in de groenste stad van Nederland, dan kunnen wij ons voorstellen, dat je daar heel trots op bent. Groen en duurzaamheid is een leefwijze geworden. We moeten zuinig zijn op onze natuur.

‘Uden heeft balans, Uden is in harmonie!’

Vogels Keukens heeft exclusieve keukens, waarin er altijd gekeken wordt naar harmonie in stijl en wensen van de klanten. Vogels Keukens past bij Gemeente Uden!

Op maat gemaakte keuken in Uden

Wij zijn vader en zoon Vogels. Wij hebben passie voor keukens. Met ruim 25 jaar ervaring in deze branche, maken wij elke dag mensen gelukkig met een keuken, die geheel op hun wensen wordt afgestemd.

Heel het zuiden van Nederland rijden wij rond, om onze exclusieve keukens bij mensen thuis te monteren. Dit doen wij met vakmanschap. Vogels Keukens in onderdeel van Vogels interieurbouw. Wij hebben onze eigen werkplaats, vlak bij onze vestiging. De combinatie van verstand van keukens en interieurbouw, maakt ons uniek.

Dit horen wij terug in de grote tevredenheid van onze klanten:

‘Het is tot op de millimeter, precies passend’

‘Een grote betrokkenheid van ontwerp tot en met montage’

‘Wij hebben een keuken die niemand heeft, omdat Vogels Keukens deze heeft aangepast zoals wij wilden, dat kon nergens anders, we zijn er zo blij mee!’

Ontwerpen en creëren

Kom je bij Vogels Keukens, dan nemen we nog echt de tijd voor jou en je wensen voor een nieuwe keuken. Er is een groot aanbod in allerlei keukenstijlen.

Zo hebben wij onder andere: Moderne Keukens, greeploze keukens, houten keukens, industriële keukens, luxe keukens en klassieke keukens.

Hoe woon jij in Uden? Wat is je smaak? Hoe is je interieur? Welke ruimte is beschikbaar? Welke wensen heb je bij de aanschaf voor een nieuwe keuken en hoe wens je hierin van begin tot eind in geholpen te worden?

Bij Vogels Keukens, denken we in mogelijkheden. Omdat wij maatwerk keukens bieden, is het niet altijd nodig, je aan de standaardkeukens te houden vanuit de fabriek.

Wij kunnen met vakmanschap, de keuken voor je aanpassen, zoals deze echt helemaal naar je zin is. Omdat wij een klein familiebedrijf zijn, is er bij ons geen miscommunicatie. Wij zijn degene, die jouw helpen met het ontwerp en tot en met het laatste detail, de keuken met expertise en plezier bij je komen plaatsen in Uden. We zijn goed op de hoogte en vragen kunnen we daarom snel beantwoorden.

Hoogwaardige kwaliteit keukenapparatuur

Een keuken is een centraal woongedeelte, waar veel uren in worden doorgebracht. De schoonheid van een keuken bepaalt een hele hoop. De keukenbladen en keukenfronten, bepalen dit voor een groot deel. Graniet, composiet, hout, natuursteen, betonen nog veel meer keuze in keukenbladen, maken het aanbod soms wat onoverzichtelijk. Gelukkig kunnen wij je hierin goed adviseren.

Keukenapparatuur is het functionele gedeelte. Hieraan worden hoge eisen gesteld. De apparatuur is zo geavanceerd en energiezuinig, dat dit niet meer te vergelijken is met een aantal jaren geleden.

Vogels Keukens volgt deze ontwikkelingen en verkoopt alleen A-merken keukenapparatuur, zoals: Bora, Miele, Bosch, Gaggenau, Siemens en Atag. We geven professioneel advies, welke aansluit bij jouw wensen, keukenopstelling en gebruiksvriendelijkheid van de keukenapparatuur.

Vogels Keukens, komt naar je toe in Uden

Wij komen graag naar Uden met jouw droomkeuken. We gaan pas weg, als deze perfect is gemonteerd.

Om dit echte vakmanschap nog te mogen ervaren, nodigen wij je van harte uit, om vrijblijvend bij ons langs te komen, in onze vestiging in Helmond-Brouwhuis.

In slechts een half uurtje rijden vanaf Uden, ben je bij Vogels Keukens in goede handen, als je een nieuwe keuken wil aanschaffen. Misschien wil je je alleen oriënteren en ideeën opdoen? Je bent bij ons van harte welkom!

‘Een keuken kopen, daar is aandacht voor nodig!’

Met onze expertise en betrokkenheid bezorgen wij je de keuken, waar je nog jarenlang intensief gebruik van kunt maken en elke dag van geniet!

We zijn heel benieuwd naar jouw ideeën!

De koffie staat klaar!

Ook een maatwerk keuken? Start nu jouw keukenproject hier

Ik wil meer weten

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak

Maak een afspraak en kom langs bij ons op kantoor om alle mogelijkheden voor het op maat maken van jouw keuken te bespreken. In overleg met jou komen we tot een advies dat we kunnen uitwerken tot de droomkeuken zoals jij hem in gedachten hebt.

0492 84 96 84 info@vogelskeukens.nl
  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring