Modern Moderne keuken op maat in regio Rotterdam

Bij deze moderne keuken op maat in regio Rotterdam valt de vorm van de keuken direct op. De klant had afbeeldingen gezien van een keuken met ronde vormen en wilde dit graag in haar nieuwe keuken. Wij hebben er direct voor gezorgd dat de ronde vormen niet de functionaliteit van de keuken hebben aangetast, door ronde deuren te maken. Hierdoor zitten in alle hoeken volledig functionele kasten en gaat er niet onnodig ruimte verloren.

Meer lezen Kom in contact met ons

Unieke maatwerk aspecten

Een herkenbaar aspect aan moderne keukens zijn de bijzondere vormen die hierin kunnen voorkomen. Bij deze moderne keuken op maat in regio Rotterdam zijn de fronten afgewerkt met spuitwerk en worden de deuren en laden geopend door middel van push-to-open. Dit in combinatie met de ronde vormen in zowel de deuren, de plinten en het werkblad zorgen ervoor dat een modern en zeker uniek ontwerp is ontstaan.

Voor het werkblad is een 20mm massief composiet gebruikt, waarin de kookplaat en spoelbak vlak zijn ingebouwd. De koperkleurige spoelbak en kraan passen goed bij het werkblad, waardoor een mooi geheel ontstaat.

Moderne apparatuur en afwerking

Door het gebruik van een vaatwasser met OpenAssist en elektrische push-to-open systemen voor de koelkast en vriezer is het gebruik van grepen onnodig, waardoor een extra strakke afwerking ontstaat. Ook de schuine afzuiging boven de inductiekookplaat heeft een moderne uitstraling en is een echte eyecatcher in deze keuken. Een goede keuze van apparatuur zorgt dat jouw keuken niks te kort komt.

Ook een keuken op maat in regio Rotterdam?

Ook in regio Rotterdam zijn wij jou graag tot dienst. Heb jij het gevoel dat jouw wensen te veel zijn voor een keuken en voldoen standaard keukens niet, neem dan contact met ons. Wij leveren jouw nieuwe  moderne keuken volledig op maat, waarbij wij naar wens kunnen afwijken van standaard afmetingen en mogelijkheden, hierdoor kan bij ons bijna alles. Bel ons vrijblijvend op voor het maken van een afspraak of voor extra informatie over de mogelijkheden, en misschien zitten wij binnenkort samen aan tafel voor het ontwerpen van jouw droomkeuken.

Ook een maatwerk keuken? Start nu jouw keukenproject hier

Ik wil meer weten

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak

Maak een afspraak en kom langs bij ons op kantoor om alle mogelijkheden voor het op maat maken van jouw keuken te bespreken. In overleg met jou komen we tot een advies dat we kunnen uitwerken tot de droomkeuken zoals jij hem in gedachten hebt.

0492 84 96 84 info@vogelskeukens.nl
  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring