Keuken op maat Helmond Op maat gemaakte keuken Helmond

Vogels Keukens levert in heel het zuiden van Nederland. Veel mensen weten ons al te vinden. Omdat wij nog een echt klein familiebedrijf zijn, ervaren onze klanten nog de persoonlijke aandacht en advies. Als je een nieuwe keuken koopt, is dit een behoorlijke investering en waardevermeerdering van je huis. Wij vinden het daarom belangrijk, hier samen met de klant, goed de tijd voor te nemen.

Meer lezen Kom in contact met ons

Vogels Keukens in Helmond

In de eeuwenoude stad Helmond, waar het prachtige kasteel het hart van het centrum vormt, is het goed vertoeven.

In Helmond-Brouwhuis, één van de kernen van Helmond, daar tref je ons als unieke en exclusieve Keukenspecialisten.

Graag stellen wij ons voor; wij zijn vader en zoon Vogels. Onze Vestiging in Helmond-Brouwhuis, is een begrip in de regio en daarbuiten. Bij ons kun je terecht voor een nieuwe keuken, die niemand heeft!

Unieke Keuken? Vogels Keukens!

Echt maatwerk in keukens leveren, is een bijzonder fijne dienstverlening, als het gaat om het aanschaffen van een nieuwe keuken. Een exclusieve keuken kiezen, is een leuke bezigheid, waarop je goed en professioneel advies nodig hebt. Dat kunnen wij bieden, want wij hebben al ruim 25 jaar ervaring in de keukenbranche.

Dat niet alleen, we hebben er plezier in, en werken netjes en vakkundig.

Vogels Keukens is onderdeel van Vogels Interieurbouw. Dit is de sleutel om maatwerk te bieden op een door jou gekozen, nieuwe keuken. Wij hebben onze eigen werkplaats bij onze vestiging. Daar wordt met passie de keuken aangepast, naar de specifieke wensen.
Wij kunnen met deze twee specialismes, een nieuwe keuken met vakmanschap uniek maken. Standaard is zo gewoon!

Duurzaamheid in je keuken

Keukenapparatuur dient te voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Energiebesparende en slimme technologieën, vind je terug in A-merken keukenapparatuur. Wij verkopen daarom bewust de merken, waarop je kunt vertrouwen en langdurig, optimaal van kunt genieten. Atag, Miele, Bosch, Bora, Siemens en Gaggenau, zijn de toppers onder het keukenapparatuur en daarvoor kun je bij ons terecht. Wij geven een goed advies over het gebruiksgemak van elk apparaat.

Welke smaak heb jij?

Smaken verschillen. Gelukkig maar, anders hadden we allemaal dezelfde keuken in ons huis. Bij Vogels keukens, is dat uitgesloten, want naast het maatwerk wat hij al als uniek concept te bieden hebben, kun je kiezen uit een divers aantal keukens. Wij volgen uiteraard de trends op de voet. Industriële keukens, luxe keukens, landelijke keukens, houten keukens, moderne- of juist klassieke keukens, het is allemaal mogelijk.

Pas je wooncomfort aan in het mooie Helmond, met een keuken van Vogels!

Een keuken koop je voor een jarenlang gebruik. Koken en gezelligheid is één, voor ons Brabanders.

Vogels Keukens levert in heel het zuiden van Nederland. Veel mensen weten ons al te vinden.
Omdat wij nog een echt klein familiebedrijf zijn, ervaren onze klanten nog de persoonlijke aandacht en advies. Als je een nieuwe keuken koopt, is dit een behoorlijke investering en waardevermeerdering van je huis. Wij vinden het daarom belangrijk, hier samen met de klant, goed de tijd voor te nemen.

Van ontwerp tot montage betrokken

Koop je bij ons een nieuwe keuken, dan zijn wij vanaf het ontwerp tot en met de montage betrokken. Geen verschillende verkoop- en montage personeel en miscommunicatie. Wij weten de wensen en maken jouw keuken helemaal naar wens en monteren deze vakkundig in jouw huis in Helmond.
Ook voor keukenaccessoires ben je bij ons aan het goede adres. Maak je keuken helemaal compleet met bijpassende en trendy materialen.

De mooiste keukens, om de hoek!

Wij heten je van harte welkom in onze vestiging in Helmond-Brouwhuis.
Heb je ideeën? Neem ze vooral mee. Wil je een passend advies of alleen oriënteren? Net zo welkom!

Vogels Keukens, een bevlogen keukenspecialist

Ook een maatwerk keuken? Start nu jouw keukenproject hier

Ik wil meer weten

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak

Maak een afspraak en kom langs bij ons op kantoor om alle mogelijkheden voor het op maat maken van jouw keuken te bespreken. In overleg met jou komen we tot een advies dat we kunnen uitwerken tot de droomkeuken zoals jij hem in gedachten hebt.

0492 84 96 84 info@vogelskeukens.nl
  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring