Design Design keuken op maat in regio Bladel

Voor een woonhuis in Bladel hebben we deze design keuken op maat gemaakt. Een moderne keuken aangevuld met verschillende design aspecten om het helemaal naar de wens van de klant te maken. Door de toepassing van zowel grepen als push-to-open op de kasten is er een combinatie gecreëerd van een strakke uitstraling op de onderkasten en de praktische oplossing voor de hoge kasten, omdat de koelkast en vriezer nu gemakkelijker kunnen worden geopend.

Meer lezen Kom in contact met ons

Werkblad met stollenwand in verstek

Voor het werkblad in deze design keuken op maat is gekozen voor een 30mm dik composiet blad, welke ook als stollenwand tegen het schiereiland is geplaatst. Het werkblad en de stollenwand zijn in verstek geplaatst, zodat een mooi doorlopend geheel wordt gecreëerd. Het werkblad loopt door naast de hoge kasten, waarna in deze nis ook nog glazen schappen geplaatst zijn die uitgelicht worden door de verlichting erboven.

Verder is de keuken onder het werkblad uitgevoerd met zes grote laden en waar mogelijk zijn nog extra binnenladen toegevoegd voor extra opbergruimte. Ook zijn er in de hoge kastenwand nog vier laden geplaatst onderin de kasten, hierdoor is onder andere een vaatwasser op hoogte gerealiseerd.

Apparatuur

Via de apparatuur is het goed mogelijk om het design aspect aan je keuken toe te voegen. In deze keuken is gekozen om een Quooker kraan te plaatsen, zodat de klant direct de beschikking heeft over kokend water. Hierbij is ook een gekleurde spoelbak toegevoegd, zodat het een mooi geheel vormt met de kraan. De spoelbak is vlak ingebouwd, zodat water en vuil eenvoudig in de spoelbak geveegd kunnen worden.

Als kookplaat is er gekozen voor een Bora Puxu, een inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging. Hierdoor blijft de ruimte boven het schiereiland vrij, wat een open gevoel van de keuken geeft. De kookplaat is hier ook vlak ingebouwd voor een erg strakke afwerking. Daarnaast is er onder het schiereiland nog een wijnklimaatkast geplaatst, zodat de wijn altijd op de juiste temperatuur bewaard en geserveerd kan worden.

Ook een keuken op maat in regio Bladel?

Wij staan voor je klaar om al jou op maat gemaakte keuken wensen te realiseren. Wij zijn een klein familiebedrijf dat graag met je meedenkt en samen met jou de puntjes op de i zet voor jouw design keuken op maat. Wij willen dat je optimaal geniet van je woning en een keuken hebt die aansluit bij jouw interieurwensen. Woon je in omgeving Bladel en is een keuken op maat voor u een passende oplossing? Schroom niet om vandaag nog contact met ons op te nemen voor meer informatie of een afspraak.

Ook een maatwerk keuken? Start nu jouw keukenproject hier

Ik wil meer weten

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak

Maak een afspraak en kom langs bij ons op kantoor om alle mogelijkheden voor het op maat maken van jouw keuken te bespreken. In overleg met jou komen we tot een advies dat we kunnen uitwerken tot de droomkeuken zoals jij hem in gedachten hebt.

0492 84 96 84 info@vogelskeukens.nl
  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring