Vogels keukens Vogels keukens al meer dan 25 jaar ervaring in kwaliteit

Vogels Keukens – onderdeel van Vogels Interieurbouw – specialiseert zich in exclusieve keukens op maat volledig naar wens van de klant. De kracht van ons familiebedrijf zit in de persoonlijke aanpak en korte lijntjes, waardoor je volledig wordt meegenomen in jouw maatwerk keuken project. Dit geldt zowel voor standaard keukenontwerpen als voor speciale verzoeken. Wat kunnen wij betekenen voor jouw keuken op maat?

Meer lezen Kom in contact met ons

Van advies tot montage

Vogels Keukens is een klein familiebedrijf dat is gevestigd in Helmond-Brouwhuis, maar dat werkzaam is in heel Zuid-Nederland, en soms zelfs daarbuiten. Wij hebben al verschillende keuken projecten mogen afleveren in onder andere Helmond, Eindhoven, Utrecht, Delft en Breda. Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk keukens, waardoor jouw keuken altijd perfect past. Zo snappen wij dat niet iedereen een standaard keuken wil en samen met jou zoeken wij graag naar verschillende mogelijkheden om jouw wensen en ideeën werkelijkheid te laten worden. Vader en zoon staan van advies tot montage voor je klaar om jouw nieuwe keuken op maat te realiseren.

Keuken op maat? Alles is mogelijk

“Alles is mogelijk” is hét motto van Vogels Keukens. Doordat wij beschikken over een eigen werkplaats kunnen wij elke maatwerk keuken leveren. Je kunt bij ons terecht voor moderne keukens, industriële keukens, luxe keukens, houten keukens, landelijke keukens, klassieke keukens of een compleet eigen stijl. Het laten maken van een keuken op maat is voor ons dagelijks werk. In een kennismakingsgesprek komen we samen tot een mooi keukenontwerp, maar je kunt van tevoren al inspiratie opdoen op onze website. Kijk ook even naar de mogelijkheden in apparatuur, keukenbladen, fronten en materialen, grepen en greeploos, accessoires en kastsystemen. Zo stel je in gedachten al gauw jouw maatwerk keuken samen. Maatwerk keukens leveren doen wij niet moeilijk om! Wij maken graag wat jij wilt.

De opties en mogelijkheden in jouw keuken ontwerpen zijn eindeloos bij Vogels Keukens, dus ben jij op zoek naar een nieuwe keuken, maar zijn de standaard keuken ontwerpen niet naar je zin? Vraag dan vrijblijvend een gesprek aan en laat je verbeelding spreken! Een keuken kopen is nog nooit zo leuk geweest! Zeker niet wanneer jij je keuken op maat laten maken.

Ook een maatwerk keuken? Start nu jouw keukenproject hier

Ik wil meer weten

Nieuwsgierig geworden? Maak een afspraak

Maak een afspraak en kom langs bij ons op kantoor om alle mogelijkheden voor het op maat maken van jouw keuken te bespreken. In overleg met jou komen we tot een advies dat we kunnen uitwerken tot de droomkeuken zoals jij hem in gedachten hebt.

0492 84 96 84 info@vogelskeukens.nl
  • Door gebruik te maken van het contactformulier ga je akkoord met de verwerking van je persoongegevens volgens onze privacyverklaring